Barbra Streisand | "Αν είχα παίξει τα χαρτιά μου σωστά, θα γινόμουν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα"

Η τρυφερή φιλία της με τον πρίγκιπα Κάρολο πολύ πριν γνωρίσει την πριγκίπισσα Diana.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο πρίγκιπας Κάρολος είχε παραδεχθεί πως έβρισκε την ερμηνεύτρια Barbra Streisand "μαγική" όταν ήταν νέος, σε σημείο που ο ίδιος ταξίδευε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να παρακολουθήσει συναυλίες της. 

Διαβάστε Επίσης

Με τη σειρά της, ο απόλυτος μουσικός θρύλος που ακούει στο όνομα Barbra Streisand, έδωσε πρόσφατα τη δική της πλευρά της ιστορίας για τη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου που μετράει αρκετές δεκαετίες. 

Στη συνέντευξή της στον παρουσιαστή Ross King , η τραγουδίστρια δήλωσε για εκείνη την εποχή και για τη σχέση που είχαν με τον πρίγκιπα Κάρολο ότι ήταν πολύ τρυφερή. Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός της γνωριμίας τους, όταν εκείνος υπηρετούσε στο βασιλικό ναυτικό στο Σαν Ντιέγκο, ενώ εκείνη βρισκόταν εκεί για να ηχογραφήσει έναν δίσκο. "Μου ζήτησε να με συναντήσει. Έτσι ήρθε στο στούντιο ηχογράφησης. Του πρόσφερα μια γουλιά τσάι και σκέφτηκα 'ελπίζω να μην χρειάζεται να με ελέγχξουν για δηλητήριο" είπε με χιούμορ. 

Από τότε, οι δυο τους έγιναν πολύ στενοί φίλοι, με το αστέρι του Broadway να επισκέπτεται συχνά την κατοικία του Καρόλου στο Highgrove και να περνάει άπλετο χρόνο στους πανέμορφους κήπους του. Πάνω σε αυτό, η Streisand θυμήθηκε και ένα περιστατικό όταν έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο, όπου είχε προσέξει πως κάποιος είχε αφήσει ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι. Όταν ρώτησε ποιος τα είχε στείλει τη βοηθό της, η ίδια αποκρίθηκε πως τα άφησε ένας θαυμαστής ονόματι Κάρολος. Mόλις η τραγουδίστρια ζήτησε να δει την κάρτα, αντικρίζοντας το μονόγραμμα κατάλαβε αμέσως πως τα λουλούδια ήταν από τον πρίγκιπα της Ουαλίας και μάλιστα ήταν κομμένα από τον προσωπικό του κήπο. Φυσικά, η βοηθός που είχε δει το μπουκέτο, το οποίο φαινόταν πως δεν ήταν αγορασμένο από ανθοπωλείο, θεώρησε πως προέρχονταν από κάποιο θαυμαστή της. Αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν πως προέρχονταν ίσως από τον μεγαλύτερο. 

Φυσικά, η 78χρονη σήμερα τραγουδίστρια έκανε ξεκάθαρο το ότι η στενή σχέση τους ήταν πολύ πριν ο ίδιος γνωρίσει την πριγκίπισσα Diana. Μάλιστα, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος παρακολουθούσε κάποια παράστασή της και εκείνη το γνώριζε, συνήθιζε να λέει την αστεία ατάκα στο κοινό "Ξέρετε, αν είχα παίξει τα χαρτιά μου σωστά, θα μπορούσα να έχω γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα".

Διαβάστε Επίσης