Ο Johnny Depp κατηγορεί το Hollywood για μποϊκοτάζ μετά τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Ο ηθοποιός σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας.

Έχοντας χάσει σημαντικές δουλειές και με το Hollywood να του έχει γυρίσει την πλάτη, ο Johnny Depp επιστρέφει για να προωθήσει τη νέα του ταινία, στην οποία θα ενσαρκώσει τον φωτογράφο W. Eugene Smith, μιλώντας παράλληλα για το μποϊκοτάζ που υπέστη ύστερα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. 

Διαβάστε Επίσης

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "The Sun", ο ηθοποιός υπογράμμισε το γεγονός ότι το Hollywood τον "ξέχασε", όταν τα δικαστήρια με τη Heard και τη Daily Mail ήταν ακόμα σε εξέλιξη. Τώρα ενώ έχει ολοκληρωθεί το δικαστήριο για το διαζύγιο, ο Depp μηνύει εκ νέου την Heard για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή ένα άρθρο της στην Washington Post το 2018. 

Και ενώ το τρέιλερ για τη νέα του ταινία, Minimata, έχει κυκλοφορήσει κανονικά, ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, αφού η εταιρεία MGM σύμφωνα με τον σκηνοθέτη προσπαθεί να "θάψει" την ταινία λόγω του ιστορικού του Depp και του νέου δικαστικού του γύρου, αν και ο κολοσσός που πρόσφατα αγοράστηκε από την Amazon δηλώνει πως σκοπεύει να προχωρήσει με την κυκλοφορία κανονικά.

Ο Depp μίλησε για την αξία της ταινίας, καθώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πως οι συντελεστές είχαν δεσμευτεί να αφηγηθούν την ιστορία στις ΗΠΑ. "Αντικρίσαμε αυτούς τους ανθρώπους στα μάτια και τούς υποσχεθήκαμε πως δεν θα τους εκμεταλλευόμασταν. Πως η ταινία θα άγγιζε τα γεγονότα με σεβασμό. Θεωρώ πως εμείς κρατήσαμε τη δική μας υπόσχεση, αλλά αυτοί που ήρθαν αργότερα πρέπει να κρατήσουν τη δική τους", αναφερόμενη στην εταιρεία παραγωγής. "Κάποιες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους. Και αυτό επηρεάζει εκείνους στη Μινιμάτα και τους ανθρώπους που βίωσαν παρόμοια πράγματα" δήλωσε ο Depp συνεχίζοντας πως το Hollywood τον έχει μποϊκοτάρει. "Προσπάθησαν να μποϊκοτάρουν έναν άνθρωπο, έναν ηθοποιό σε μία δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση τα τελευταία χρόνια", είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος έχει σκοπό να φέρει τα πράγματα στο φως.

Διαβάστε Επίσης