Η Scarlett Johansson έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της - Το ασυνήθιστο όνομα που επέλεξαν οι γονείς του

Την είδηση επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, Colin Jost, στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν πρόλαβε να περάσει εβδομάδα από την ημέρα που ο σύζυγος της Scarlett Johansson, Colin Jost, επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, αφού η είδηση είχε κυκλοφορήσει εδώ και έναν μήνα, με την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Black Widow" μόλις χθες να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι που μεγαλώνει επίσης την 7χρονη κόρη της Scarlett Johansson, Rose Dorothy, από τον πρώτο της γάμο, απέκτησε έναν υγιέστατο γιο, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ευτυχής μπαμπάς μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο ποστ του ο παρουσιαστής του SNL έγραφε: "Εντάξει, εντάξει αποκτήσαμε ένα μωρό. Το όνομά του είναι Cosmo. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θα εκτιμούσαμε πολύ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας."

Μάλιστα, στο caption της ανάρτησης ο ίδιος είχε βάλει ένα hashtag το οποίο έλεγε "τη γλιτώσαμε για καιρό με αυτό", εννοώντας πως πέρασε πολύς καιρός μέχρι η είδηση να κυκλοφορήσει. Το ζευγάρι με τον ίδιο τρόπο ανακοίνωσε τον γάμο του τον Οκτώβριο του 2020, που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο Colin Jost και η Scarlett Johansson αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019 ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια να φοράει το υπέροχο μονόμετρο των 11 καρατίων που της είχε χαρίσει ο σύντροφός της. 

Μάλιστα, η Johansson είχε αναφερθεί στον γάμο τους λίγους μήνες αφού είχε γίνει και είχε εξηγήσει πώς κατάφερε να τον οργανώσει δεδομένου πως πραγματοποιήθηκε εν μέσω κορονοϊού, συνεπώς έπρεπε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. 

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης