Η Nicole Kidman λατρεύει περισσότερο απ'όλους τους ρόλους της εκείνον της μητρότητας

Η 54χρονη ηθοποιός μίλησε για τον διακαή πόθο της που δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

Η Nicole Kidman έχει καταφέρει να τα έχει όλα, μία επιτυχημένη καριέρα και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αφού παντρεύτηκε το 2006 τον τραγουδιστή της country μουσικής, Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε 2 κόρες. Και όμως η 54χρονη ηθοποιός επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει τουλάχιστον 10 παιδιά. 

Διαβάστε Επίσης

Εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, η πρωταγωνίστρια του "Nine Perfect Strangers" δήλωσε πως θα ευχόταν να είχε περισσότερα παιδιά, όμως δεν της δόθηκε η επιλογή. Πέρα από τα παιδιά με τον Urban, η Kidman είχε υιοθετήσει μία κόρη και έναν γιο μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise. 

"Θα λάτρευα να είχα 10 παιδιά. Αλλά δεν πειράζει γιατί μπορώ να γίνομαι μητέρα και άλλων παιδιών. Έχω 6 ανηψιές και ανηψιούς και είμαι νονά 12 παιδιών. Μ'αρέσει ο ρόλος της μητρότητας, αγαπώ τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δεν έχουν φίλτρο. Και έχεις την ευκαιρία να τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να τα στέλνεις στο δικό τους ταξίδι", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Nicole Kidman, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise, είχε βιώσει εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή ενώ οι γιατροί της είχαν πει πως θα ήταν απίθανο για εκείνη να μείνει έγκυος. Το 2018, μάλιστα, η ηθοποιός είχε δώσει μία εκ βαθέων συνέντευξη για τις απώλειες που είχε βιώσει. "Γνωρίζω τη λαχτάρα. Αυτός ο πόθος. Είναι τεράστιος και πονάει. Και η απώλεια. Η απώλεια της αποβολής δεν συζητάται αρκετά. Είναι ένα τεράστιος θρήνος για κάποιες γυναίκες. Υπάρχει τόσος πόνος και μία τεράστια χαρά από την άλλη πλευρά.", εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια του "Moulin Rouge".

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την αδερφή της και τα 3 της παιδιά, όταν εκείνη μετακομίσε μαζί της για να τη βοηθήσει με τα δικά της, αφού ο σύζυγός της έφυγε για να ηχογραφήσει τον νέο του δίσκο στο Νασβιλ και εκείνη έπρεπε να δουλέψει για τη νέα της σειρά. Η ίδια είχε πει "είναι πολύ διασκεδαστικό γιατί βρίσκω την οπτική τους πολύ ελαφριά", αναφερόμενη στο ότι είχε αρχίσει να βλέπει πολλά πράγματα μέσα από τα μάτια των παιδιών τους.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης