Το καλοκαίρι της Gigi Hadid | Οι νέες προσωπικές φωτογραφίες με την κόρη της, Khai

Το μοντέλο μοιράστηκε ορισμένες νέες λήψεις με το μωρό της, λίγο πριν σβήσει το πρώτο του κεράκι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι λίγο - πολύ με την έλευση του Σεπτεμβρίου που μας θυμίζει πως το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, κάνουμε τον απολογισμό της θερινής περιόδου που μόλις τελείωσε, επιλέγοντας τις αγαπημένες μας φωτογραφίες από το άλμπουμ που μυρίζει θάλασσα και ξεγνοιασιά. Αυτό μάλλον έκανε και η Gigi Hadid, η οποία με νοσταλγική διάθεση και καλωσορίζοντας τον νέο μήνα, έριξε μία ματιά στις φωτογραφίες του Αυγούστου που πέρασε, τις οποίες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντάς μας μία γεύση με το πώς πέρασε τις διακοπές της. 

Διαβάστε Επίσης

"Λίγο από Αύγουστο" έβαλε ως τίτλο στο καρουζέλ φωτογραφιών που ανέβασε, ενώ και η φράση "Η ζωή στη φάρμα" θα ταίριαζε υπέροχα στις λήψεις της, αφού η Hadid πέρασε εκεί τον ελεύθερο χρόνο της με το μωρό της και τον σύντροφό της, Zayn Malik. 

Τον Αύγουστό της, λοιπόν, η νέα μαμά τον πέρασε κάνοντας μπάνια στην πισίνα της - μάλιστα σε μία φωτογραφία μάς έδειξε και το πεντικιούρ της στο νερό - περνώντας χρόνο με την κόρη της και τα ζώα τους, κάνοντας γυμναστική και μαζεύοντας με τον σύντροφό της λαχανικά και φρούτα από τον κήπο τους. 

Μέχρι τώρα η Hadid δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπο της κόρης της, προτιμώντας να ανεβάζει αφηρημένες φωτογραφίες, καθώς θέλει να χαρίσει στην Khai μια φυσιολογική παιδική ηλικία, κάνοντας, μάλιστα, έκκληση στους παπαράτσι με μία ανοιχτή επιστολή, όταν την τραβάνε να θολώνουν το πρόσωπο του μωρού της. 

Παρ'όλ'αυτά, δεν έχει σκοπό να κρύψει την κόρη της, αφού ο ρόλος της μητρότητας είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Gigi Hadid: 

Διαβάστε Επίσης