Gigi Hadid | Η ανοιχτή επιστολή προς τον Τύπο σχετικά με την κόρη της, Khai

Η Gigi Hadid απευθύνθηκε στα μέσα προκειμένου να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του παιδιού της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το μοντέλο Gigi Hadid μπορεί να έχει συνηθίσει το παιχνίδι των παπαράτσι, με τα φωτογραφικά κλικ να συνοδεύουν κάθε εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όμως σε ό,τι αφορά την κόρη της θα ήθελε τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Διαβάστε Επίσης

Η Hadid, που συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από τις καθημερινές της στιγμές με την κόρη της, Khai, είτε κάνοντας μπάνιο στην πισίνα, είτε επιδεικνύοντας τα ασορτί outfits τους, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπο του μωρού της και αυτό το κάνει για να προστατεύσει το μέλλον της μικρής. 

Το μοντέλο και ο Zayn Malik που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020, επιθυμούν να μπορούν ξέγνοιαστοι να βγαίνουν βόλτες με τη 10 μηνών κόρη τους, χωρίς να χρειάζεται να της καλύπτουν το πρόσωπο όταν βρίσκεται σε δημόσια θέα. Έτσι, η νέα μαμά πήρε την πρωτοβουλία να μοιραστεί ένα ανοιχτό γράμμα προς όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα ώστε να αποφύγει τέτοια ατυχή περιστατικά. 

Gigi Hadid Getty Images
H Gigi Hadid καλύπτοντας το μωρό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η Hadid έγραψε στο γράμμα της που μοιράστηκε στα stories της στο Instagram: 

"Προς τους παπαράτσι, τον Τύπο και τους λογαριασμούς των φαν:

Όσο το μωρό μας μεγαλώνει έχουμε συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούμε να την προστατεύουμε από τα πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε και μπορούσαμε όσο ήταν μικρότερη. Λατρεύει να βλέπει τον κόσμο και ενώ αποκομίζει πολλά από εδώ κοντά στη φάρμα, πρέπει να λάβει εμπειρίες και από άλλα μέρη - μία αληθινή ευλογία. Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις μας στη Νέα Υόρκη, έχει αρχίσει να θέλει να σηκώνει το σκίαστρο του ήλιου (κάτι που συνηθίζει να κάνει το σπίτι) και τα καταφέρνει μόνη της. Δεν καταλαβαίνει γιατί είναι καλυμμένη στην πόλη, και από τι θέλω να την προστατεύσω. Θέλω επίσης να δει την πιο απίθανη πόλη στον κόσμο και τους πιο όμορφους και διαφορετικούς ανθρώπους να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και αυτό χωρίς το στρες του τσίρκου των μίντια που συνοδεύουν γονείς που είναι δημόσια πρόσωπα. Ξέρω πως οι νόμοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, και έχω δει κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι παιδιών στη Νέα Υόρκη με τα πρόσωπά τους θολά - αλλά ρωτώντας, πιστεύω πως αυτό οφείλεται στην ακεραιότητα του φωτογράφου, των περιοδικών και των φαν που μοιράζονται τις φωτογραφίες. 

Γράφω όλα αυτά για να πω: στους παπαράτσι, στον Τύπο και στους αγαπημένους λογαριασμούς φαν, ξέρετε πως δεν έχουμε ποτέ αναρτήσει σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα σόσιαλ μίντια. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να διαλέξει πώς θα κοινοποιήσει τον εαυτό της στον κόσμο όταν είναι σε ηλικία, και το να μπορεί να ζει μία κανονική, όσο γίνεται, παιδική ηλικία χωρίς να ανησυχεί για μία δημόσια φωτογραφία που δεν έχει επιλέξει. Θα σήμαινε πολλά για εμάς, όσο θα παίρνουμε την κόρη μας να δει και να ανακαλύψει τη Νέα Υόρκη και τον κόσμο, αν θα μπορούσατε σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε, σας παρακαλούμε να θολώνετε το πρόσωπό της από τις φωτογραφίες, αν και όταν το απαθανατίσει η κάμερα. Το ξέρω πως είναι μια παραπάνω προσπάθεια, αλλά ως νέα μαμά, θέλω το καλύτερο για το μωρό μου, όπως όλοι οι γονείς. Και ελπίζω πως αυτό θα συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανήλικων στα μέσα, αν προέρχονται από μία οικογένεια διασήμων. 

Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παπαράτσι που μας έχουν δείξει σεβασμό, αφού τους ζήτησα να κρατήσουν απόσταση όταν βγήκα βόλτα με το καρότσι από το πρώτο μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη με την Khai. Σας βλέπω και το εκτιμώ. 

Για ένα παιδί, μπορώ να φανταστώ πως η δραματική φρενίτιδα των παπαράτσι πρέπει να είναι ψυχοφθόρα και αποπροσανατολιστική. Και είναι ακόμα (μιλώντας) ως ενήλικας που καταλαβαίνει και το αντιμετωπίζει συχνά. Το εκτιμώ που πήρατε χρόνο να το διαβάσετε και ελπίζω να καταλαβαίνετε την πρόθεσή μου. Με αγάπη, G."

Διαβάστε Επίσης