Βασίλισσα Ελισάβετ | H έφηβη royal που της μοιάζει περισσότερο

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ που της θυμίζει περισσότερο τον εαυτό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ εκτός από μονάρχης είναι και αρχηγός μιας μεγάλης οικογένειας. Η βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πολλά εγγόνια αλλά και δισέγγονα με τα οποία προσπαθεί να περνάει χρόνο όταν της το επιτρέπουν οι βασιλικές της υποχρεώσεις.

Από τα 8 εγγόνια που έχει, η βασίλισσα έχει ξεχωρίσει μία που της θυμίζει πολύ τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία. Η μικρότερη εγγονή της, η lady Louise Windsor μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με τη γιαφιά της και διατηρεί ένα μοναδικό δεσμό μαζί της. Μάλιστα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, οι γονείς της Louise, o πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του, Sophie, δούκισσα του Wessex, βρίσκονται πολύ κοντά στη βασίλισσα, δεδομένου ότι και η Sophie είναι η αγαπημένη νύφη της.

Βασίλισσα Ελισάβετ | H έφηβη royal που της μοιάζει περισσότερο

Η κόρης τους, Louise, είχε πολύ στενή σχέση και με τον δούκα του Εδιμβούργου αφού είχαν και οι δύο μεγάλη αγάπη για τη συνδυασμένη οδήγηση και μάλιστα φέτος τίμησε με μια εκπληκτική εμφάνιση τον παππού της στο Royal Windsor Horse Show στο οποίο παραβρέθηκε και η βασίλισσα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Louise έχει αρκετά στοιχεία στον χαρακτήρα της που θυμίζουν στην Ελισάβετ τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία. Είναι ευγενική και αρκετά συμπονετική και η βασίλισσα περνάει χρόνο μαζί της ώστε να της μεταδώσει λίγη από τη "σοφία" της. Άλλωστε, οι γονείς της –μετά την παραίτηση του Harry και της Meghan από τα βασιλικά τους καθήκοντα- έχουν αναλάβει περισσότερους ρόλους μέσα στο Παλάτι, ενώ σιγά- σιγά προετοιμάζεται και η lady Louise για να αναλάβει κι εκείνη βασιλικά καθήκοντα μέσα στο Παλάτι.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της στο Παλάτι

Lady Louise Windsor

Η Lady Louise μπορεί να πάρει μάλιστα και τον τίτλο της πριγκίπισσας στις 8 Νοεμβρίου όταν θα κλείσει τα 18, κάτι που θεωρείται βέβαιο εάν επιλέξει να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια. "H lady Louise γεννήθηκε σε αυτή τη ζωή και έχει κληρονομήσει μια ισχυρή αίσθηση του χρέους από τους γονείς της, τους οποίους η βασίλισσα θεωρεί πολύ αξιοπιστούς" αναφέρει μια πηγή του Παλατιού. Η έφηβη royal, εξάλλου, ήδη έχει παραβρεθεί σε σημαντικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, όπως στην παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια της βασίλισσας, το Trooping the Color.

Η Louise παρά το γεγονός ότι είναι εγγονή της βασίλισσας έχει μεγαλώσει μαζί με τον αδελφό της James μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είχε πει η μητέρα τους σε συνέντευξή της στους Sunday Times "επισκέπτονται φίλους τους και πηγαίνουν σε πάρτι. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε βόλτες με τον σκύλο και μένουμε σε φίλους. Φαντάζομαι δεν μένουν οι παππούδες όλων σε ένα κάστρο, αλλά αυτό ή το ποιοι είναι δεν είναι σημαντικό εκεί που πηγαίνουν. Όταν είναι με τη βασίλισσα, είναι η γιαγιά τους".

Διαβάστε Επίσης