Γιατί ο πρίγκιπας George είναι θυμωμένος με το πρόσφατο ταξίδι των γονιών του;

Σύμφωνα με τον πατέρα του, πρίγκιπα William, ο πρωτότοκος γιος του δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος με την τελευταία επίσκεψη του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ακόμη απαιτητική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, οι οποίοι πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην πρεμιέρα της ταινίας James Bond, έδωσαν το παρών την επόμενη ημέρα στη Βόρεια Ιρλανδία και ειδικότερα στο Πανεπιστήμιο του Ούλστερ, όπου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διάφορα ζώα από τον ζωολογικό κήπο που διατηρεί το ίδρυμα. Και όπως δήλωσε ο δούκας του Cambridge, αυτός είναι ένας λόγος ο πρίγκιπας George να τους κρατήσει μούτρα.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είδαν από κοντά διάφορα είδη ερπετών και άλλων ζώων, με τον πρίγκιπα William να κρατάει στα χέρια του ένα φίδι,  ενώ η Kate Middleton να προτιμά να γνωριστεί με μία ταραντούλα. Πιο συγκεκριμένα, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δήλωσε : "Ο George είναι ξετρελαμένος με τα φίδια, θα στενοχωρηθεί που το έχασε. Τα παιδιά δεν θα πιστέψουν ότι το έκανα". 

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια πως ήταν μία πολύ κουλ εμπειρία, ενώ το φίδι ήταν πολύ μαλακό κατά την αφή. Η Kate Middleton έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την αγάπη των παιδιών της προς το περιβάλλον και τα ζώα, έχοντας δηλώσει το 2018 πως έχει περάσει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα να κυνηγάει αράχνες στον κήπο του σπιτιού τους μαζί τους. 

Δυστυχώς, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δεν μπορούν να κρύψουν την πρόσφατη επίσκεψή τους από τα παιδιά τους, παρ'όλ'αυτά μπορούν να επανορθώσουν, δείχνοντάς τους τις φωτογραφίες και εξηγώντας τους όλα όσα έμαθαν κατά το ταξίδι τους στη Βόρεια Ιρλανδία.

Διαβάστε Επίσης