Νέα ρήξη στο Παλάτι | Ο πρίγκιπας William διαφωνεί με την τοποθεσία της βάπτισης της Lilibet

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας William δεν είναι έτοιμος να συμφιλιωθεί με τον μικρότερο αδερφό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Harry στην Αγγλία το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο της εκδήλωσης προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana και της κοινής εμφάνισης με τον πρίγκιπα William, όλοι πείστηκαν πως τα δύο αδέρφια βρίσκονταν σε καλό δρόμο προς τη συμφιλίωση.

Διαβάστε Επίσης

Νέα δημοσιεύματα, όμως, αλλάζουν τα δεδομένα, κάνοντας λόγο για μία ακόμα ρήξη ανάμεσα στους πρίγκιπες. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη βάπτιση της Lilibet στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, όπως είχε γίνει και με τη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού, Archie

Όπως ανέφερε, ο Neil Sean, ανταποκριτής του NBC, ο πρίγκιπας William εξέφρασε την αντίδρασή του για το γεγονός, δηλώνοντας πως δεν ήταν καλή η ιδέα του ζευγαριού και πως δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Όπως όλα δείχνουν και παρά την προσπάθεια που λέγεται πως έγινε από την πλευρά της Kate Middleton και της Meghan Markle να τα βρουν, ο δούκας του Cambridge δεν έχει ξεχάσει ό,τι έγινε και ό,τι ειπώθηκε στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey. 

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας William, όπως και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ξαφνιάστηκαν από τις αποκαλύψεις που έκαναν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια που έγιναν εναντίον του γιου τους, βάζοντας στο στόχαστρό τους το Παλάτι. Από την άλλη, η είδηση για την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry έχει προκαλέσει αναβρασμό για ακόμη μία φορά στη βασιλική αυλή, από τη στιγμή που δεν μπορούν να γνωρίζουν εξαρχής τι πρόκειται να ειπωθεί στο βιβλίο.

Επομένως, ο πρίγκιπας William δεν είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον αδερφό του, επιλέγοντας να δηλώσει την αντίρρησή του πάνω στο ζήτημα της βάπτισης της Lilibet, που έχει γίνει φλέγον θέμα συζήτησης. 

Διαβάστε Επίσης