Η αξιολάτρευτη δραστηριότητα του πρίγκιπα Harry με την κόρη του, Lilibet Diana

Ο δούκας του Sussex λατρεύει κάθε λεπτό που μοιράζεται με τη μικρή του κόρη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, αν και ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή με δύο παιδιά, απολαμβάνουν κάθε λεπτό οικογενειακών στιγμών. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δούκας του Sussex δηλώνει ερωτευμένος με την κόρη του, Lilibet Diana, και ως χαζομπαμπάς βρίσκεται δίπλα στο μωρό του, προσπαθώντας να περνά μαζί του όσο ποιοτικό χρόνο μπορεί. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του Us Weekly, ο νέος μπαμπάς λατρεύει τη Lili και του αρέσει να της διαβάζει ιστορίες και να τη νανουρίζει για να κοιμηθεί. "Έχει ένα πραγματικό μαγικό άγγιγμα και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο χαρούμενη. Υπάρχει τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη που δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν για κάτι καλύτερο", δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Ο ίδιος τον περασμένο Ιούλιο είχε εξομολογηθεί στον Ed Sheeran στο πλαίσιο της εκδήλωσης WellChild Awards πώς είναι η νέα τους πραγματικότητα, όταν μάλιστα ο τραγουδιστής τον ρώτησε πώς είναι τα πράγματα τώρα που έχουν δύο παιδιά. Ο δούκας του Sussex χωρίς να κρύψει την αλήθεια, απάντησε πως τα δύο είναι σίγουρα ένα δύσκολο task, όμως παρ'όλ'αυτά το μωρό τους είναι αξιολάτρευτο και μέχρι τώρα έχουν σταθεί τυχεροί. "Είναι πολύ ήρεμη και φαίνεται χαρούμενη με το να κάθεται απλά, όσο ο Archie τρέχει γύρω σαν τρελός", είχε πει με χιούμορ ο πρίγκιπας Harry.

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με τη βάπτιση του νέου τους μωρού. Όπως είχαν δηλώσει πηγές, το ζευγάρι ονειρευόταν να πραγματοποιήσει την τελετή στο Λονδίνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, όπου μάλιστα είχε βαφτιστεί και ο Archie. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ιδέα αυτή δεν είδε καθόλου θετικά ο πρίγκιπας William, που πιστεύει πως η εξέλιξη αυτή θα περιπλέξει τα πράγματα, αφού όπως φαίνεται ο δούκας του Cambridge δεν είναι ακόμα έτοιμος να συμφιλιωθεί με τον μικρό του αδερφό, ύστερα από τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey και τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν σάλος στο Παλάτι.

Επιπλέον, πολύ σύντομα ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, κάτι που το Παλάτι φαίνεται πως τρέμει δεδομένων των νέων αποκαλύψεων που θα κάνει ο δούκας του Sussex, οι οποίες θα αφορούν τη ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης