H Meghan Markle απολογήθηκε στους καταναλωτές του As Ever

Τι συνέβη και αναγκάστηκε η Meghan Markle να ζητήσει συγγνώμη;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 2 Απριλίου, η Meghan Markle λάνσαρε τη σειρά προϊόντων του As Ever με μια συντριπτικά θετική υποδοχή. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η συλλογή εξαντλήθηκε εντελώς σε λιγότερο από μία ώρα, οπότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η πρώτη διάθεση ήταν επιτυχημένη. Ωστόσο, κανένα λανσάρισμα εταιρείας δεν είναι πλήρες χωρίς ένα ή δύο τεχνικά προβλήματα.

Ένα προϊόν της Markle πήγε ιδιαίτερα καλά, καθώς εξαντλήθηκε σε λιγότερο από πέντε λεπτά: το μέλι περιορισμένης έκδοσης Wildflower Honey with Honeycomb. Το δημοφιλές προϊόν ήταν το πρώτο που εξαντλήθηκε, ωστόσο κάποιοι αγοραστές κατάφεραν να το αγοράσουν παρά το γεγονός ότι το απόθεμα είχε εξαντληθεί και έμαθαν εκ των υστέρων ότι δεν θα έπαιρναν το μέλι.

Όπως φαίνεται σε στιγμιότυπα οθόνης που μοιράστηκαν στο X, η ομάδα As Ever έστειλε email στους πελάτες για να ζητήσει συγγνώμη και να τους προσφέρει επιστροφή χρημάτων και ένα δώρο για την ταλαιπωρία τους. "Ο ενθουσιασμός δημιούργησε έναν όγκο κίνησης στην ιστοσελίδα που ούτε εμείς δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε (με τα πάντα να εξαντλούνται σε λιγότερο από μία ώρα)", αναφέρεται στην ανακοίνωση. "Οι παραγγελίες γίνονταν τόσο γρήγορα που το backend του ιστότοπου δεν είχε την ευκαιρία να συμβαδίσει. Το μέλι περιορισμένης έκδοσης που αγοράσατε ήταν, δυστυχώς, ήδη εξαντλημένο".

"Εργαζόμαστε για την αναπλήρωση των αποθεμάτων και θα σας στείλουμε ευχαρίστως ένα προϊόν της επιλογής σας για να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόησή σας", συνεχίζει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στο ίδιο email, η Markle μοιράστηκε επίσης ένα σημείωμα με τους πελάτες της. "Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Πραγματικά σημαίνει τόσα πολλά για μένα", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα. "Λυπήθηκα πολύ όταν έμαθα τι συνέβη με την παραγγελία σου και ότι λόγω υπερπώλησης δεν είμαστε σε θέση να σου δώσουμε το Μέλι Περιορισμένης Έκδοσης. Να ξέρετε ότι η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά σε κάθε τμήμα και αισθανθήκαμε εξίσου λυπημένοι όταν μάθαμε τι είχε συμβεί" συνέχισε η δούκισσα του Sussex.

Η ίδια τους ενημέρωσε ότι θα αναπληρώσουν την απώλεια με ένα δώρο που γνώρίζει ότι δεν είναι το ίδιο με αυτό που παρήγγειλαν αλλά θα φροντίσει να μάθουν πρώτοι μόλις επανέλθει το απόθεμα. "Δεν χρειάζεται να το παραγγείλετε, θα σας έρθει με το ταχυδρομείο ως δώρο από εμένα".

Διαβάστε Επίσης