Πριγκίπισσα Rajwa | Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί με αθλητική φανέλα και παντελόνι στο γήπεδο

Η νύφη της βασίλισσας Ράνια και ο πρίγκιπας Hussein μάς δείχνουν το πρόσωπο της κόρης τους, Iman

Για αυτή την οικογενει9ακή έξοδο, δεν υπήρχε πρωτόκολλο ή επίσημα φορέματα. Η πριγκίπισσα Rajwa και η αδελφή του συζύγου της Iman της Ιορδανίας αντάλλαξαν τις επίσημες στολές τους με ποδοσφαιρικές φανέλες αυτή τη φορά.

Η σύζυγος και η αδελφή του πρίγκιπα Hussein εμφανίστηκαν μαζί στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου Sultan Qaboos στις 5 Ιουνίου. Και οι δύο παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας και των παικτών του Ομάν.

Και δεν ήταν μόνοι τους στις κερκίδες. Τα αδέλφια της πριγκίπισσας Ιman ήταν επίσης εκεί.  Η πριγκίπισσα Salma, ο πρίγκιπας Hashem και ο διάδοχος του θρόνου Hussein γιόρτασαν μαζί τη νίκη της  Al-Nashama.

Ο τελευταίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τα τρία γκολ που πέτυχε ο αθλητής Ali Olwan. Αυτό αποδεικνύεται από ένα βίντεο που μοιράστηκε ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Instagram, στο οποίο ο πρίγκιπας Hussein πανηγυρίζει μαζί με τον αδελφό του Hashem και τον ξάδελφό τους, Aoun Juma.

Μάλιστα  λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρίγκιπας διάδοχος Χουσεΐν είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον ίδιο να έχει αγκαλιά τη 10 μηνών κόρη του Iman. Η μικρή φορούσε επίσης μια ερυθρόλευκη φανέλα και χειροκροτούσε με ενθουσιασμό!

Διαβάστε Επίσης