"Νιώθω πολύ πιο δυνατή" | Η νέα συνέντευξη της πριγκίπισσας Charlene λίγο πριν επιστρέψει στο Μονακό

Η Charlene του Μονακό δήλωσε ότι ανυπομονεί να δει ξανά την οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene ανυπομονεί να συναντήσει ξανά τα παιδιά της μετά την πολύμηνη θεραπεία της στη Νότια Αφρική και τις επεμβάσεις που έκανε εξαιτίας της μόλυνσης που είχε στο αυτί και τη μύτη της.

Η 43χρονη royal ανέβασε στο Instagram της μια πρόσφατη συνέντευξή της, την οποία είχε δώσει λίγο πριν την τελευταία της επέμβαση, εξηγώντας ότι η υγεία της έχει βελτιωθεί: "Ήρθα στη Νότια Αφρική για να επιβλέψω κάποια projects του οργανισμού. Δεν ήμουν καλά τότε. Έπαθα μια μόλυνση κι έκανα αμέσως θεραπεία. Δυστυχώς, με ανάγκασε να παραμείνω για κάποιους μήνες στη Νότια Αφρική".

Η Charlene πρόσθεσε πως "έκανα μια επέμβαση που ήταν πολύ πετυχημένη. Είμαι καλά, νιώθω πολύ πιο δυνατή. Έχω ακόμα μια επέμβαση και μετά ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι στα παιδιά μου που μου λείπουν πολύ. Νομίζω ότι εάν υπάρχει κάποια μαμά εκεί έξω που να έχει χωριστεί από τα παιδιά της για μήνες, νιώθει το ίδιο με μένα" είπε για τα δίδυμα 6χρονα παιδιά της Jacques και Gabriella.

Η τελευταία επέμβαση που έκανε η πριγκίπισσα στις 8 Οκτωβρίου πήγε πολύ καλά και παρά το γεγονός ότι έχει κάτσει αρκετούς μήνες στη Νότια Αφρική, δήλωσε ότι θα επιστρέψει στη χώρα για να επιβλέψει ξανά τα projects της για την προστασία των ρινόκερων. "Είμαι αποφασισμένη να επιστρέψω στην περιοχή και να συνεχίσω τη δουλειά που ξεκίνησα να κάνω, όπως έχω κάνει και σε άλλες χώρες της Αφρικής και στη Νότια Αφρική. Σώζουμε ζωές και αυτή τη στιγμή έχουμε ένα είδος που βρίσκεται στα πρόθυρα εξαφάνισης. Δεν μπορώ να κάτσω και να το αφήσω να συμβεί".

Η πολύμηνη παραμονή της Charlene στη Νότια Αφρική είχε πυροδοτήσει πολλές φήμες που ήθελαν την πριγκίπισσα να έχει προβλήματα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο που δεν σταμάτησαν ούτε όταν επισκέπτηκε τη σύζυγό του στη χώρα μαζί με τα παιδιά τους. Ο πρίγκιπας, μάλιστα, έδωσε και μια συνέντευξη στην οποία αρνήθηκε τις φήμες λέγοντας – όπως και η Charlene- ότι η πριγκίπισσα θα επιστρέψει σύντομα στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης