Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi στην Ελλάδα για τον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε πριν από έναν μήνα το πρώτο της παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi, μπορεί πριν από σχεδόν έναν μήνα να έγιναν γονείς, αφού η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έφερε στον κόσμο την κόρη της, Sienna, όμως δεν μπορούσαν να μην παραβρεθούν στον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουργκ, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, με τη Nina Flohr που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, εθεάθησαν να καταφθάνουν στο pre-wedding πάρτι του ζευγαριού στην περιοχή των νοτίων προαστίων, για να γιορτάσουν μαζί τους τη σημαντική αυτή ημέρα. Μην ξεχνάμε πως η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, αφού και ο Φίλιππος με τη Nina Flohr είχαν παραβρεθεί στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, αδερφής της πριγκίπισσας Βεατρίκης. Από την άλλη, η πριγκίπισσα Diana είχε βαφτίσει τον Φίλιππο, ένα ακόμη γεγονός που μαρτυρά τη φιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο ιστορικών οικογενειών. 

Για τους νέους γονείς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν δημόσια εμφάνιση. Πέρα από τις βόλτες τους με τη μικρή Sienna, όπου ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους, με την πριγκίπισσα Βεατρίκη να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. 

Η κόρη τους Sienna Elizabeth, που γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, έλαβε το συγκεκριμένο όνομά για να τιμήσουν την προ-γιαγιά της και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και την ιταλική καταγωγή του Mozzi. Επιπλέον, το όνομα της μικρής ξεκινά με το γράμμα S, που είναι ένας φορός τιμής, επίσης, στη μητέρα της Βεατρικής, Sarah Ferguson, που έκλεισε πρόσφατα τα 62 της. 

Μπορεί, η μικρή Sienna να μη δικαιούται τίτλο από τη μεριά της μαμάς της, όπως η Βεατρίκη έχει αποκτήσει ύστερα από απαίτηση της γιαγιάς της, όμως έχει τον τίτλο ευγενείας της Contessa από τη μεριά του πατέρα της, ο οποίος προέρχεται από μια αριστοκρατική οικογένεια της Ιταλίας. Παρ'όλ'αυτά, η κόρη της πριγκίπισσας Βεατρίκης μπήκε στη σειρά διαδοχής, κερδίζοντας επίσημα μία θέση στη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε Επίσης