COP26 | Η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ, το look της Kate Middleton και οι φωτογραφίες από τη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William εντυπωσίασαν στη δεξίωση για τους ηγέτες των χωρών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σύνοδος COP26 για την κλιματική αλλαγή συγκέντρωσε τους ηγέτες των χχωρών των Ηνωμένων Εθνών στη Γλασκόβη με τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα Πάρκερ, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton να εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της δεν ταξίδεψε στη Σκοτία για την περίσταση.

Η βασίλισσα έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους ηγέτες, λέγοντας πως η κλιματική αλλαγή είναι ένα ζήτημα που ενδιέφερε πολύ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. "Εάν αποτύχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση, όλα τα άλλα προβλήματα δεν θα είναι τόσο σημαντικά” είπε και πρόσθεσε πως "είναι μεγάλη πηγή περηφάνιας για μένα που ο ρόλος που έπαιξε ο σύζυγός μου στο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προστατεύουν τον εύθραυστο πλανήτη μας ζει μέσα από την δουλειά του μεγάλου μας γιου, Καρόλου, και του μεγαλύτερου γιου του, William. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για αυτούς”.

Η βασίλισσα έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας πως "τα πλεονεκτήματα από αυτές τις πράξεις δεν θα είναι εκεί για όλους μας. Κανείς μας δεν θα ζει για πάντα. Αλλά δεν το κάνουμε αυτό για τους εαυτούς μας αλλά για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας”.

Η Kate Middleton κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει με το look της επιλέγοντας για την περίσταση ένα Eponine coat dress σε μπλε απόχρωση, ενώ και ο πρίγκιπας William επέλεξε ένα μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα.

Το ζευγάρι είχε κάνει την ίδια μέρα μια πιο casual εμφάνιση σε πάρκο της πόλης, όπου συνάντησε πολίτες για να μιλήσουν για την καμπάνια #PromiseToThePlanet, ενώ αργότερα βρέθηκαν σε δεξίωση για τα μέλη του Sustainable Markets και τους νικητές των βραβείων Earthshot Prize. Εκεί ήταν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ που φόρεσε ένα φόρεμα Bruce Oldfield, οι οποίοι συνομίλησαν με ηγέτες των χωρών των Ηνωμένων Εθνών.

Διαβάστε Επίσης