Οι νέοι "Fab Four" επισκίασαν τη Meghan και τον Harry - Η λάθος κίνηση του ζευγαριού

Η εξέλιξη που δεν περίμεναν ποτέ να συμβεί ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν γνωστό πως πριν την αποχώρηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τη βασιλική ζωή στο Παλάτι, το ζευγάρι των Sussexes μαζί με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton είχαν ονομαστεί από το κοινό και τα μέσα ως "The Fab Four". Η κοινή τους δράση ήταν σα να εκπλήρωναν το όνειρο της πριγκίπισσας Diana και μαζί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το ισχυρότερο βασιλικό brand. 

Διαβάστε Επίσης

Δυστυχώς, τα happy endings βρίσκονται μόνο στα παραμύθια, με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να αποφασίζουν σε πρώτη φάση να δημιουργήσουν τον δικό τους οίκο και αργότερα να εγκαταλείψουν τη ζωή τους στο Λονδίνο, παραιτούμενοι από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακομίζοντας στην Αμερική. Για τον Tom Bower, ειδικό στα βασιλικά θέματα, η κίνηση αυτή ήταν ένα τεράστιο λάθος.

Ειδικότερα, η πρόσφατη εμφάνιση των νέων Fab Four στη σύνοδο για την κλιματική αλλαγή, κατάφερε να επισκιάσει τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Και όσο κι αν το ζευγάρι των Sussexes αναφέρεται συχνά στην προστασία του περιβάλλοντος, η απουσία τους από το σημαντικό συνέδριο στη Γλασκόβη απέδειξε το λάθος της απομόνωσής του από τη βασιλική οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι Fab Four δεν είναι άλλοι από τους Kate Middleton, πρίγκιπα William, πρίγκιπα Κάρολο και Καμίλα Πάρκερ, οι οποίοι μάλιστα είχαν εντυπωσιάσει με την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond με τον Daniel Craig.

Με λίγα λόγια, οι νέοι Fab Four εμφανίστηκαν στο συνέδριο COP26 για να αντικαταστήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ύστερα από εντολή γιατρού, ανέβαλε το ταξίδι της στη Γλασκόβη, με αποτέλεσμα να δείξουν τη δύναμή τους απέναντι στους Sussexes. "Ο Harry και η Meghan έχουν τελείως απομονώσει τους εαυτούς τους. Φαίνονται να πιστεύουν πως θα είναι δυνατότεροι με το να αποκόβουν ανθρώπους, αλλά απλά αποξενώνουν τις οικογένειές τους." δήλωσε ο Bower, ο οποίος πιστεύει πως η Meghan είναι πολύ ξεροκέφαλη. "Πιστεύω πως τελικά και η ίδια θα συνειδητοποιήσει πως αυτός ο απομονωμένος κόσμος που εκείνη και ο Harry έχτισαν για τους ίδιους ήταν μία δηλητηριώδης επιλογή", πρόσθεσε.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας William έλαμψαν στην εκδήλωση, καθώς και η ίδια η βασίλισσα τούς εξύμνησε μέσω ενός βίντεο, σχετικά με το έργο τους για την προστασία του περιβάλλοντος, ρίχνοντας τους προβολείς σε εκείνους. 

Διαβάστε Επίσης