Ο πρίγκιπας William εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον αδερφό του

Ακόμα κι αν οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες φαίνονταν καλύτερες, δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι κι αν συναντήθηκαν πολιτισμένα στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, αλλά και λίγο αργότερα στην εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, πριγκίπισσα Diana, ο πρίγκιπας William εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον πρίγκιπα Harry, γεγονός που μαρτυρά πως οι σχέσεις τους είναι ακόμα τεταμένες. 

Διαβάστε Επίσης

Την άσχημη κατάσταση επιβεβαίωσε και ο βασιλικός βιογράφος, Robert Lacey, που έχει γράψει το βιβλίο "Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult", ο οποίος υπογράμμισε πως τα πράγματα δεν έχουν καλυτερεύσει μεταξύ τους. Ειδικότερα, ο Lacey αναφέρθηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο πρίγκιπας William για να ευχαριστήσει όλους όσοι έλαβαν μέρος στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana, με τον βιογράφο να μαθαίνει από τους καλεσμένους το στάτους της σχέσης των δύο αδερφών. "Μίλησα με δύο ανθρώπους από το πάρτι και ήταν ξεκάθαρο από διάφορα πράγματα που είπε πως ο θυμός του προς τον Harry εξακολουθεί να υφίσταται", υποστήριξε ο Lacey.

Μάλιστα, συνέχισε πως ο πρίγκιπας William δεν έχει ξεχάσει όσα έκανε ο αδερφός του. "Δεν υπάρχει καμία άμεση πιθανότητα συμφιλίωσης. Εννοώ, πως κανείς από τους δύο δεν το επιθυμεί. Έχουν ειπωθεί πολλά πικρά πράγματα", συμπλήρωσε ο Lacey. Και δεν είναι παράξενο το να μην έχουν συμφιλιωθεί ακόμα, αφού η συνέντευξη των Sussexes και τα όσα ειπώθηκαν στην Oprah Winfrey, αλλά και τα λεγόμενα του Harry στο podcast του Dax Shepard, προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στο Παλάτι.

Από το περιστατικό με την Kate Middleton και τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του Archie μέχρι την άσχημη σχέση του Harry με τον πατέρα του, Κάρολο, το Παλάτι δεν προλάβαινε να σβήνει τις φωτιές που άναβαν οι Sussexes. Αυτός είναι και ο λόγος που η βασιλική οικογένεια τρέμει τις νέες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry στην αυτοβιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Φυσικά, εκείνο που ήταν η αφορμή τα δύο αδέρφια να επιλέξουν πλευρές και κατ' επέκταση στρατόπεδα, ήταν το περιστατικό με το bullying της Meghan Markle προς το προσωπικό στο Παλάτι του Kensington που έβγαλε τον πρίγκιπα William από τα ρούχα του. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγάλος αδερφός του πρίγκιπα Harry, τον αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο, λέγοντάς του πως "δεν σε θέλω στο σπίτι μου πια". 

Από την άλλη, ο βιογράφος και σύμβουλος της σειράς "The Crown" εντοπίζει τη νέα δυναμική που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Κάρολο και τον William, που στην ουσία βοηθάει τη μονάρχη να κάνει ένα βήμα πίσω. "Υπήρχαν προβλήματα μεταξύ της βασίλισσας και του Καρόλου στο παρελθόν. Σίγουρα προβλήματα με τον William και τον πατέρα του στο παρελθόν. Αυτά τα έχουν βάλει πίσω τους. Και έχω μάθει πως έχουν μία πολύ καλή και αποτελεσματική επαγγελματική σχέση. Και έτσι το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και το τι κάνει βρίσκεται σε σίγουρα χέρια.", επεσήμανε ο Lacey. 

Διαβάστε Επίσης