Πριγκίπισσα Ευγενία | Η μάχη του πεθερού της με τον κορονοϊό και ο θάνατος λίγες μέρες πριν τη βάπτιση

O George Brooksbank πέθανε τρεις μέρες πριν τη βάπτιση του εγγονού του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank βάπτισαν τον γιο τους, August, σε εκκλησία του Windsor μαζί με ακόμα ένα δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον γιο της Zara Tindall.

Παρά την γιορτινή ατμόσφαιρα, όμως, και το γεγονός ότι η Ελισάβετ κατάφερε να παραστεί στην όμορφη οικογενειακή στιγμή, οι δύο νέοι γονείς την ίδια στιγμή πενθούσαν για τον χαμό του παππού του August.

Τρεις μέρες πριν τη βάπτιση, ο πατέρας του Jack Brooksbank, George, πέθανε σε ηλικία 72 ετών. Πέρυσι, ο Brooksbank είχε νοσήσει από Covid μετά από ένα ταξίδι του στη Γαλλία. Παρέμεινε για εννιά εβδομάδες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τις πέντε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η υγεία του βελτιώθηκε μετά από μια επέμβαση που έκανε και τελικά κατάφερε να πάρει εξιτήριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως, η υγεία του δεν αποκαταστάθηκε πλήρως μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Η οικογένεια, μάλιστα, ήταν προετοιμασμένη για τα χειρότερα, αφού οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει για τη δύσκολη κατάσταση.

Η οικογένεια έγραψε στην ανακοίνωση του θανάτου του George Brooksbank πως "πέθανε στις 18 Νοεμβρίου. Αγαπούσε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή αλλά ιδιαίτερα τη σύζυγό του, τους φίλους του, τα αγόρια του, τις νύφες του και τα εγγόνια του”.

Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του πεθερού της, όμως, όταν είχε τελειώσει η περιπέτειά του με τον κορονοϊό είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσοκόμους με μια ανάρτησή της στο Instagram. Όπως είχε γράψει "σας ευχαριστώ που σώσατε την ζωή του πεθερού μου μετά τη νόσησή του με τον ιό”.

Διαβάστε Επίσης