Πριγκίπισσα Diana | Σωματοφύλακας του Παλατιού ισχυρίζεται ότι η Diana έφυγε πρώτη από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Καρόλο

Οι ισχυρισμοί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις της πριγκίπισσας Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σχέση που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πριγκίπισσα Diana είναι γνωστή, όμως σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις ενός πρώην σωματοφύλακα του Παλατιού, η Diana ήταν εκείνη που πρώτη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον γάμο της.

Τα περισσότερα βιβλία, οι ταινίες αλλά και οι σειρές, όπως το δημοφιλές The Crown, παρουσιάζουν τον γάμο της Diana και του Καρόλου ως δύσκολο για την πριγκίπισσα αφού ο πρίγκιπας παντρεύτηκε ενώ ήταν ήδη ερωτευμένος με την Καμίλα. Η Diana, μάλιστα, σύμφωνα με παλιότερες αναφορές όταν κατάλαβε ότι ο σύζυγός της αγαπούσε άλλη, αναγκάστηκε να υποφέρει σιωπηλά μέχρι τον χωρισμό της.

Αυτή η ιστορία που για χρόνια ήταν αντικείμενο σχολιασμού, έρχονται να ανατρέψουν οι νέες δηλώσεις του Allan Peters, πρώην σωματοφύλακα στο Παλάτι, που ισχυρίζεται ότι η Diana είχε εξωσυζυγικές σχέσεις πριν ο Κάρολος αποφασίσει να ξεκινήσει μια νέα σχέση με την Καμίλα.

Πριγκίπισσα Diana | Σωματοφύλακας του Παλατιού ισχυρίζεται ότι η Diana έφυγε πρώτη από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Καρόλο

"Η δημοφιλής εκδοχή είναι ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ξεστράτιζε σε όλη τη διάρκεια του γάμου του αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι η πραγματικότητα” είπε ο Peters στο CNN, εξηγώντας ότι η Diana είχε πρώτα "φύγει” από τον γάμο. "Η πρώτη που ξεστράτισε ήταν η πριγκίπισσα. Εκείνος πήγε να βρει την κυρία Parker αφού έμαθε για τη σχέση της Diana με τον Mannakee”.

Σύμφωνα με τον σωματοφύλακα, η Diana είχε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον σωματοφύλακα Barry Mannakee, μια σχέση που λέγεται ότι ξεκίνησε το 1985 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Balmoral. Ένα χρόνο μετά είχε μετατεθεί από τη θέση του ως σωματοφύλακας στην προστασία πολιτικών προσώπων, ενώ πέθανε σε ηλικία 39 ετών σε τροχαίο δυστύχημα.

Diana, Barry Mannakee
H πριγκίπισσα Diana με τον Barry Mannakee.

Η εκδοχή του Peters δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αφού τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς είχε κάνει και ο Jonathan Dimbledy στην βιογραφία του Καρόλου που είχε εγκρίνει και ο ίδιος ο πρίγκιπας.

Ο Peters πρόσθεσε πως είχε παρατηρήσει την διαφορετική συμπεριφορά που είχε η πριγκίπισσα όταν βρισκόταν κοντά στον Mannakee: "Είχα αρχίσει να παρατηρώ τη συμπεριφορά της που ήταν ασυνήθιστη κάθε φορά που ήμασταν κοντά στον Mannakee κι έτσι αποφάσισε να της μιλήσω για αυτό. Για τα πρώτα 20 λεπτά το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συμβαίνει. Είχε κάποιου είδους σχέση με τον Mannakee”.

Μάλιστα, όταν ο Κάρολος τον ρώτησε γιατί η Diana συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο, ο Peters του απάντησε ότι είναι καλύτερα να της μιλήσει. Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος αλλά και η αποκάλυψη που οδήγησε τον Κάρολο στην απόφαση να επιστρέψει στην Καμίλα: "Το προσπάθησα αυτό” είπε ο Κάρολος, εξηγώντας πως "αυτό που την ενοχλεί είναι ότι ο Barry Mannakee θα φύγει, Εάν την συγχύζει τόσο, ο Barry μπορεί να μείνει”. Τότε ο Peters απάντησε: "Κύριε, εάν μείνει τότε εγώ θα πρέπει να φύγω” δίνοντας να καταλάβει στον πρίγκιπα τι συνέβαινε: "Εκείνη τη στιγμή τα κατάλαβε όλα. Σοκαρίστηκε και ήταν εμφανώς πολύ αναστατωμένος”.

Διαβάστε Επίσης