Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλύτερα και οργανώνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της

Η 95χρονη θα περάσει τις γιορτές, όπως κάθε χρόνο, στο Sandringham.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ "αισθάνεται πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να φιλοξενήσει ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα στο Sandringham". Αυτό αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στους Windsors στην εφημερίδα Mirror , εξηγώντας ότι η Βασίλισσα "έχει ήδη κοινοποιήσει την απόφασή της στους συγγενείς". 

Δεδομένου ότι, όπως όλοι μας, κι εκείνη έζησε πέρσι λόγω πανδημίας τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα στο Windsor, με τον πρίγκιπα Φίλιππο και μιας και ο αγαπημένος της σύζυγος έφυγε από τη ζωή, το μόνο που πλέον επιθυμεί είναι αυτές τις γιορτές να περιβάλλεται από τη στοργή των παιδιών, των εγγονιών και των δισέγγονών της. 

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση της οικογένειας στο Sandringham δεν ήταν δεδομένη για φέτος, λόγω της κατάστασης της υγείας της. Ωστόσο, μετά τη νοσηλεία στις 20 Οκτωβρίου και την περίοδο αναγκαστικής ανάπαυσης που ακολούθησε, η βασίλισσα επιβεβαιώνει την παροιμιώδη κράση της και φέρεται να επιστρέφει δριμύτερη. Πρώτα παραβρέθηκε σε επίσημη εκδήλωση (στις 17 Νοεμβρίου συνάντησε τον Sir Nick Carter, Αρχηγό του Επιτελείου Άμυνας στο Windsor) και μετά σε μια οικογενειακή συνάντηση (τη διπλή βάπτιση των παιδιών της Πριγκίπισσας Ευγενίας και της Zara Tindall). Και τώρα σχεδιάζει τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τη Mirror, σκοπεύει να πάει εκεί γύρω στις 17 Δεκεμβρίου, πιθανότατα με ελικόπτερο ώστε το ταξίδι της να διαρκέσει περίπου πενήντα λεπτά. Από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκεί αναμένεται να βρεθούν ο Κάρολος και η Καμίλα καθώς και ο William και η Kate Middleton με τα παιδιά τους . Πρόσκληση έχουν λάβει επίσης ο Πρίγκιπας Edward, η πριγκίπισσα Άννα  και οι Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία με τους συζύγους και τα παιδιά τους. 

Οι μόνοι που από ό,τι φαίνεται θα λείπουν -παρά την επιθυμία της βασίλισσας να έχει κοντά της όλη την οικογένεια- είναι ο Harry και η Meghan. Tο σίγουρο είναι ότι έχουν λάβει πρόσκληση από την Ελισάβετ, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν άλλα σχέδια για τα Χριστούγεννα. Πηγή από το Παλάτι διαβεβαίωσε το Page Six ότι οι Sussexes δεν θα βρίσκονται στο Sandringham: "Αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της Αυτού Μεγαλειότητας χωρίς τον σύζυγό της και ελπίζαμε ότι θα ήθελαν να είναι μαζί της", είπε. "Αλλά δεν θα είναι”.

Διαβάστε Επίσης