Πρίγκιπας William | Πώς η Taylor Swift τον έπεισε να τραγουδήσει μαζί της στη σκηνή

"Την ακολούθησα σαν κουτάβι" αποκάλυψε ο δούκας του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William μίλησε για τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Taylor Swift για να τραγουδήσουν και παραδέχτηκε ότι απλά την ακολούθησε σαν κουταβάκι.

Το 2013, ο δούκας του Cambridge είχε παραστεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Kensinghton Palace όπου ήταν καλεσμένοι η αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift και ο Jon Bon Jovi. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής ερμήνευσε το 'Living on a Prayer', η Swift σήκωσε τον πρίγκιπα για να τραγουδήσουν μαζί.

Πηγές του Παλατιού είχαν χαρακτηρίσει τη στιγμή "αυθόρμητη” και οχτώ χρόνια μετά, ο William αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή όχι για να δώσει κάποιον λόγο αλλά για να τραγουδήσει: "Δεν το πιστεύω ότι λέω αυτή την ιστορία. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Centrepoint, για να τους νεαρούς άστεγους, που στηρίζω εδώ και χρόνια. Είναι μια ετήσια εκδήλωση και πήγα και ο Jon Bon Jovi και η Taylor Swift είναι εκεί”.

Όπως είπε ο πρίγκιπας "όταν έκατσα να δω τον Jon Bon Jovi να τραγουδά σκέφτηκα 'αυτό ήταν. Έκανα τη δουλειά μου. Θα φάω το δείπνο μου, θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς ανθρώπους' και σε λίγο θα έχω τελειώσει. Δεν ήεξρα τι θα συνέβαινε μετά”.

Ο William περιέγραψε πως "καθόμουν δίπλα στην Taylor Swift. Ήταν στα αριστερά μου και όταν ο Jon είπε το πρώτο του τραγούδι, υπήρχε μια παύση και η Taylor γυρνάει προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι της στον ώμο μου, με κοίταξε στα μάτια και είπε 'Πάμε William, Πάμε να τραγουδήσουμε'”.

Ο δούκας του Cambridge είπε πως δεν καταλάβε τι τον έκανε να το αποφασίσει: "Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι σκέφτηκα. Ειλικρινά ακόμα και τώρα με κάνει να μαζεύομαι για το τι συνέβη μετά και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανα. Αλλά, ειλικρινά, όταν η Taylor Swift σε κοιτάζει στα μάτια, αγγίζει τον ώμο σου και σου λέει 'Έλα μαζί μου', σηκώθηκα σαν κουτάβι και είπα 'ναι, αυτή είναι μια καλή ιδέα. Θα σε ακολουθήσω'”.

"Περπάτησα προς την σκηνή και κάποια στιγμή στη μέση του τραγουδιού 'Living on a Prayer' ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είμαι στη σκηνή και τραγουδάω το 'Living on a Prayer' ενώ δεν ξέρω καν τα λόγια”, παραδέχτηκε ο πρίγκιπας, εξηγώντας βέβαια πως στο κοινό όλοι τον χειροκροτούσαν.

Ο πρίγκιπας William μπορεί να έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά όπως είπε όχι σαν τραγουδιστής: "Πολλοί άνθρωποι μπορεί να νομίζουν ότι είμαι άνετος πάνω στη σκηνή. Όταν δίνω λόγους, το έχω κάνει τόσες φορές, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν έχω τραγουδήσει ποτέ. Μερικές φορές; όταν βγαίνεις από την ζώνη ασφάλειάς σου, πρέπει να τα βγάλεις πέρα. Και νομίζω ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή που όλοι διαχειριζόμαστε τους εαυτούς μας. Μας ανησυχεί το πως φαινόμαστε στα social media, τι είπαν για εμάς, τι φοράω. Υπάρχουν τόσες πολλές πιέσεις, αλλά νομίζω ότι το να γελοιοποιείς τον εαυτό σου είναι εντάξει”, είπε εξηγώντας ότι "είναι εντάξει το να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά και να έχεις αυτές τις στιγμές που αφήνεσαι”.

Διαβάστε Επίσης