Η πραγματική στιγμή που η Meghan Markle έκανε την Kate Middleton να κλάψει

Η άγνωστη ιστορία που έκανε τη δούκισσα του Cambridge να χάσει την ψυχραιμία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Meghan Markle στην Oprah Winfreyκατά την οποία προσπάθησε να παρουσιάσει τη δική της πλευρά των πραγμάτων, ύστερα από την αποχώρησή τους μαζί με τον πρίγκιπα Harry από το Παλάτι, αναφέρθηκε και σε μία ιστορία που αφορούσε την Kate Middleton.

Διαβάστε Επίσης

Λίγους μήνες νωρίτερα, στα tabloids πρωταγωνιστούσε η είδηση πως η Meghan Markle είχε κάνει την Kate Middleton να κλάψει λίγο πριν από τον γάμο της πρώτης, γεγονός που η δούκισσα του Sussex αρνήθηκε στην παρουσιάστρια. Όπως εξομολογήθηκε, η ιστορία είχε γίνει από την ανάποδη, με την Kate Middleton να είναι εκείνη που είχε κάνει τη μέλλουσα νύφη να κλάψει. Σε συνέχεια αυτού, μία νέα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία υπήρξε πράγματι μία στιγμή, διαφορετική από εκείνη που ανέφεραν τα δημοσιεύματα, που έφεραν τη δούκισσα του Cambridge στα όριά της. 

Ειδικότερα, η Kirstie Allsopp, της οποίας η μητέρα, Lady Fiona Hindlip, ήταν πολύ καλή φίλη της Camilla Parker, γεγονός που μαρτυρά πως έχει άριστες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, έδωσε στη δημοσιότητα την εν λόγω ιστορία. Πιο συγκεκριμένα και όπως εξήγησε η Allsopp, της οποίας τον αδερφό έχει βαφτίσει η δούκισσα της Κορνουάλης, η αφορμή ήταν οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με τη συμπεριφορά της Markle εναντίον του προσωπικού του Παλατιού του Kensington που οδήγησαν τη δούκισσα του Cambridge να αντιμετωπίσει τη νύφη της. 

"Η Kate δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία της, όμως έμαθε πως η Meghan ήταν αναιδής στο προσωπικό του Παλατιού και έγινε έξαλλη μαζί της. Τότε ξέσπασε σε κλάματα, επειδή έχασε τον έλεγχο και όντως έστειλε λουλούδια στη Meghan για να προσπαθήσει να καλυτερεύσει τις σχέσεις τους", δήλωσε η Allsopp. 

Φυσικά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν διαψεύσει αρκετές φορές τις "ψευδείς" κατηγορίες bullying που έγιναν εναντίον της Markle, υπογραμμίζοντας πως το μόνο πράγμα που εκείνη προσπαθεί να κάνει είναι να δίνει το καλό παράδειγμα σε τέτοια σημαντικά ζητήματα. 

Διαβάστε Επίσης