"Ήταν επιφυλακτική" | Νέες αποκαλύψεις για το πως η Kate Middleton υποδέχτηκε τη Meghan Markle στη βασιλική οικογένεια

Ο Πρίγκιπας Harry πίστευε ότι η νύφη του θα ήταν η πρώτη που θα καλοδεχόταν τη μέλλουσα σύζυγό του, όμως δεν συνέβη έτσι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ρήξη στη σχέση του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry θα μπορούσε να αποτελέσει το σενάριο μιας ολόκληρης σεζόν για το The Crown. Ωστόσο, μέχρι ένας μελλοντικός σεναριογράφος αναλάβει να μεταφέρει τη ζωή τους στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση, ο διεθνής Τύπος και οι "βασιλικοί" συγγραφείς έχουν πιάσει δουλειά επιχειρώντας να ρίξουν φως στο τι συνέβη πραγματικά ανάμεσα στα δυο (πρώην) αγαπημένα αδέλφια, παιδιά της λαοφιλούς Πριγκίπισσας Diana. Η άφιξη της Meghan Markle στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας ήταν, βεβαίως, η αφορμή, ωστόσο οι απόψεις για το ποιος πραγματικά έφταιξε είναι διχασμένες. Νέο βιβλίο, μάλιστα, βάζει στο "παιχνίδι" και την Kate Middleton, που θα φανταζόταν κανείς ότι θα ήταν πιο χαλαρή με το νέο μέλος. 

Ο συγγραφέας Christopher Andersen στο νέο του βιβλίο "Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan" κάνει διάφορες αποκαλύψεις για τη σχέση ανάμεσα στα αδέλφια και τις συζύγους τους, και σ' ένα σημείο του βιβλίου αναφέρεται στο πώς η δούκισσα του Cambridge υποδέχτηκε στη βασιλική οικογένεια τη μέλλουσα σύζυγο του Harry. O Harry πίστευε ότι θα βρει στη νύφη του τη συμπαράσταση που δεν είχε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ιδίως τον William, o οποίος του είχε συστήσει να μην βιαστεί με τη Markle. Όμως, η Kate Middleton είχε τους ίδιους ενδοιασμούς με τον σύζυγό της. 

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Andersen, "ήταν επιφυλακτική, είχε ενδοιασμούς. Η Kate έχει έναν πολύ στενό κύκλο φίλων. Και δεν επιτρέπει εύκολα σε κάποιον να μπει σ' αυτόν. Είναι πολύ γοητευτική και πολύ έξυπνη. Όμως, είναι και πολύ καχύποπτη με όσους είναι εκτός κύκλου. Καθυστέρησε ακόμα και να συναντήσει τη Meghan. Και νομίζω ότι αυτή η στάση της μπέρδεψε τη Meghan στην αρχή. Ειλικρινά, θα πρέπει να ένιωσε προσβεβλημένη. Με τον καιρό τα βρήκαν και μάλιστα για μεγάλο διάστημα William, Kate, Harry και Meghan ήταν οι "Fab Four". Αλλά τα πράγματα, δεν είναι τόσο "fab" πια".