Βασίλισσα Ελισάβετ | Η κίνηση υπέρ της Kate Middleton που έδειξε πως δεν εμπιστεύτηκε ποτέ τη Meghan Markle

Η τιμή που δέχθηκε η δούκισσα του Cambridge λίγες ημέρες νωρίτερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εμφάνιση της Kate Middleton στη χριστουγεννιάτικη συναυλία για τα κάλαντα στο Αββαείο του Westminster, όπου ήταν η οικοδέσποινα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους, με τους ειδικούς σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια να κάνουν μία παρατήρηση.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, την ημέρα εκείνη η δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα από Catherine Walker, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και μπριγιάν που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Για την ακρίβεια, τα κοσμήματα αυτά ανήκαν προηγουμένως στη μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών το 2002. Για την Kate Middleton, δεν είναι η πρώτη φορά που δανείζεται κοσμήματα της μονάρχη, γεγονός που σχολίασε η Daniela Elser, η οποία θεωρείται royal expert.

Όπως δήλωσε, η κίνηση αυτή της βασίλισσας έδειξε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη σύζυγο του πρίγκιπα William, από τη στιγμή που θεωρεί επίσης πως εκείνη είναι που θα πάει μπροστά τη μοναρχία, μόλις η 95χρονη μονάρχης αποσυρθεί, σε αντίθεση με τη Meghan Markle.

Πιο συγκεκριμένα, για όσο καιρό η Meghan Markle θεωρείτο ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν της είχε δανείσει ποτέ να φορέσει κάποιο κομμάτι από τη συλλογή της, παρά μόνο την τιάρα του γάμου της, κάτι που αποδεικνύει πως δεν την εμπιστεύτηκε ποτέ. Βέβαια, η δούκισσα του Sussex έχει μία μικρή συλλογή κοσμημάτων από την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana, την οποία είχε κληρονομήσει ο πρίγκιπας Harry. Παρ' όλ'αυτά, δεν είχε το προνόμιο να φορέσει ένα από τα κοσμήματα της βασίλισσας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βασιλικούς σχολιαστές.

Διαβάστε Επίσης