Η νέα οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Η φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Cambridge με τα παιδιά τους από ταξίδι τους στην Ιορδανία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θέλησαν να μοιραστούν με τους followers τους στα social media την επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους, όπως πραγματοποιούν κάθε χρόνο, με τη φετινή να παρουσιάζει το πόσο πού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους. 

Διαβάστε Επίσης

"Χαρούμενοι να μοιραζόμαστε μια νέα φωτογραφία της οικογένειας, που πρωταγωνιστεί στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης που ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes. 

Όπως έγινε γνωστό, η φωτογραφία αυτή είναι από ένα πρόσφατο ταξίδι της οικογένειας στην Ιορδανία, μία χώρα που έχει συναισθηματική αξία για την Kate Middleton. Ειδικότερα, κατά την παιδική της ηλικία, είχε ζήσει για δύο χρόνια εκεί, όταν ο πατέρας της δούλευε για την British Airways. Αλλά και ο πρίγκιπας William έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη χώρα, αφού το 2018 είχε ταξιδέψει εκεί στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια θα συναντηθεί με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη στην ιδιοκτησία του Sandringham, όπως συμβαίνει κατά παράδοση, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος αναγκάστηκαν να μείνουν στο Κάστρο του Windsor εξαιτίας του κορονοϊού. Όπως αναφέρουν πηγές, η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά το γεγονός πως πρόκειται για την πρώτη γιορτή των Χριστουγέννων χωρίς τον σύζυγό της, είναι ενθουσιασμένη και θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό της σε επίπεδο προετοιμασιών για τα δισέγγονά της. 

Γι'αυτό και η περσινή φωτογραφία του ζευγαριού με τα παιδιά τους ήταν από το Norfolk, όπου είχαν μείνει για αρκετό καιρό λόγω της πανδημίας. 

Δείτε την περσινή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία: 

Διαβάστε Επίσης