Οι 100 ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο για το 2021, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes

Οι Kamala Harris, βασίλισσα Ελισάβετ και Oprah Winfrey κατέκτησαν μία θέση στην ετήσια λίστα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για ακόμη μία φορά, η ετήσια λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες δόθηκε στη δημοσιότητα, με σκοπό να εμπνεύσει εκατομμύρια ακόμη άλλες που θα παραδειγματιστούν από το έργο και τη ζωή των νικητριών, αλλά και να αναγνωρίσει τα σημαντικά επιτεύγματά τους. 

Διαβάστε Επίσης

Ύστερα από τρία χρόνια, όπου η Angela Merkel κατείχε την πρώτη θέση ως η πιο ισχυρή γυναίκα στον πλανήτη και αφού ολοκλήρωσε τη "θητεία" της ως καγκελάριος της Γερμανίας, την πρωτιά έλαβε η πρώην σύζυγός του, Jeff Bezos, MacKenzie Scott για τη χρονιά που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. 

Η τρίτη πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο τιμήθηκε με αυτό τον τίτλο, δεδομένου ότι από τη στιγμή που έλαβε το ποσό των 59.6 δισεκατομμυρίων από το διαζύγιό της από τον Mr. Amazon, μέχρι σήμερα έχει δωρίσει 8.6 δισεκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς, από τα οποία τα 2.7 δισεκατομμύρια τα χάρισε μέσα στον τελευταίο χρόνο. Η ίδια, μάλιστα, έχει δεσμευτεί πως κατά τη διάρκεια της ζωής της, θα συνεχίσει με το φιλανθρωπικό έργο, μέχρι να χαρίσει τη μισή της περιουσία, πράγμα που παρακινεί κι άλλους πλούσιους ανθρώπους να κάνουν.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης