Πρίγκιπας William | Η τρυφερή υπόσχεση που είχε δώσει το 2018 στην Kate Middleton και στα παιδιά τους

Ο δούκας του Cambridge έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση που είχε δώσει στην οικογένειά του πριν τρία χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William πριν τρία χρόνια είχε δώσει μια υπόσχεση στην Kate Middleton και στα παιδιά τους και κατάφερε να την πραγματοποιήσει.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, όπως αποκάλυψαν με την φωτογραφία που δημοσίευσαν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, είχαν ταξιδέψει στην Ιορδανία μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Η χώρα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Kate, αφού έμενε εκεί σχεδόν τρία χρόνια όταν ήταν παιδί και ο πατέρας της, Michael Middleton, εργαζόταν εκεί για την British Airways.

Πρίγκιπας William | Η τρυφερή υπόσχεση που είχε δώσει το 2018 στην Kate Middleton και στα παιδιά τους
πριγκιπας William

To 2018, o William είχε κάνει ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Μέση Ανατολή και είχε επισκεφτεί τα ερείπια της πόλης Γέρασα όπου είχε φωτογραφηθεί και η Kate μαζί με τον πατέρα της και την αδελφή της, Pippa, όταν ήταν μικρή. Η δούκισσα εκείνη την εποχή είχε μόλις γεννήσει τον πρίγκιπα Louis και δεν είχε συνοδεύσει τον William, όμως εκείνος είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ότι η σύζυγός του αγαπάει την χώρα και "είναι αναστατωμένη που ήρθα χωρίς εκείνη”. Όπως είχε πει "πρέπει να επιστρέψω με την οικογένειά μου για να φωτογραφηθούμε εδώ”.

Kate Middleton, William, George, Charlotte, Louis

Τελικά, τρία χρόνια μετά η οικογένεια επέστρεψε στη χώρα και μπορεί να μην φωτογραφήθηκαν ακριβώς στο ίδιο σημείο, όπως και η Kate με τον πατέρα της, αλλά χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία για την επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.
 

Διαβάστε Επίσης