Βασίλισσα Ελισάβετ | Ακύρωσε τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham

H οικογένεια δεν είχε γιορτάσει ούτε πέρυσι μαζί εξαιτίας της πανδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να μην γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham, όπως είχε κάνει, άλλωστε, και πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας.

Η 95χρονη μονάρχης που το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις της και ταξίδια μετά από οδηγία των γιατρών της για ξεκούραση, αποφάσισε εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων να μην κάνει μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι της στο Sandringham.

Η βασίλισσα θα παραμείνει στο κάστρο του Windsor όπου μένει μετά τη διανυκτέρευσή της στο νοσοκομείο και να περάσει τις γιορτές εκεί όπως και πέρυσι. Σύμφωνα με το Bazaar.com, η απόφαση αυτή έγινε μετά από προσεκτική σκέψη και πρόκειται για μια "προληπτική προσέγγιση”.

Μπορεί η βασιλική οικογένεια να μην περάσει τις γιορτές σε οικογενειακό κλίμα αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα τα μέλη θα επισκεφτούν τη βασίλισσα ακολουθώντας φυσικά το υγειονομικό πρωτοκολλο για την πανδημία.

Σύμφωνα με την παράδοση, η βασιλική οικογένεια περνούσε τα Χριστούγεννα στο Sandringham, πηγαίνοντας το πρωί των Χριστουγέννων στην εκκλησία, ενώ ακολουθούσε το εορταστικό γεύμα. Φέτος, η βασίλισσα θα περάσει εντελώς διαφορετικά Χριστούγεννα αφού εκτός από την απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας φέτος είναι και οι πρώτες γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της πρίγκιπα Φίλιππο που πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο Απρίλη.

Διαβάστε Επίσης