Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George δεν κάθονται με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τι συμβαίνει με τους μικρούς καλεσμένους της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως κάθε χρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ διοργανώνει ένα μεγάλο γιορτινό δείπνο πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου καλεί την ευρύτερη οικογένειά της, πράγμα που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι αγγίζουν τα 70 άτομα. Οποιοσδήποτε λάβει πρόσκληση, αυτόματα θεωρείται στον στενό κύκλο της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, πράγμα που φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί αφού το καθιερωμένο κάλεσμα αναβλήθηκε, λόγω της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον, που αναγκάζει το λαό να είναι επιφυλακτικός με τις κοινωνικές συναντήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Όπως και τα Χριστούγεννα του 2020, έτσι και το 2021, η βασιλική οικογένεια δεν θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το δείπνο των 5 πιάτων και το ζύγισμα των καλεσμένων μετά, μία παράδοση που διατηρείται εδώ και δεκαετίες. Παρ'όλ'αυτά, εκείνο που μας έκανε εντύπωση σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο οικογενειακό τραπέζι, το αποκάλυψε ο Mike Tindall, ο σύζυγος της Zara Phillips (Tindall), της μεγαλύτερης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του ράγκμπι αποκάλυψε στο podcast του "The Good, The Bad and The Rugby", πως τα παιδιά δεν τρώνε στο ίδιο τραπέζι με τους μεγάλους, παρά έχουν το δικό τους, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται σε διαφορετική αίθουσα. Όπως εξήγησε ο μπαμπάς της Mia, της Lena και του Lucas, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις σκανταλιές τους και να απολαύσουν το γεύμα τους μόνοι τους, ενώ οι γονείς τους μπορούν ανεπηρέαστοι να γευτούν τη λαχταριστή γαλοπούλα με την ησυχία τους. 

"Αυτό είναι το οικογενειακό γεύμα, υπήρχαν 7 τραπέζια, συνεπώς θα πρέπει να ήταν περίπου 70 από εμάς", δήλωσε ο Tindall για το τελευταίο δείπνο που είχαν περάσει με τη βασιλική οικογένεια, προσθέτοντας πως "τα μικρά είχαν το δικό τους μικρότερο τραπέζι σε διαφορετικό δωμάτιο". 

Φέτος, είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που η βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει χωρίς τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Και παρότι η μονάρχης ήθελε να αναπληρώσει για την περσινή χαμένη χρονιά, η ίδια αποφάσισε να ακούσει τις παραινέσεις της κυβέρνησης και να ακυρώσει το φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο. 

Διαβάστε Επίσης