Βασίλισσα Ελισάβετ | Στενό μέλος της οικογένειας με covid λίγες μέρες μετά την ακύρωση του χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Sandringham

Η 95χρονη μονάρχης δεν θα μπορέσει να δει τους αγαπημένους της κατά τη διάρκεια των γιορτών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες μέρες μετά την ακύρωση του χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Sandringham η βασίλισσα Ελισάβετ δικαιώθηκε δυστυχώς για την απόφασή της, αφού έμαθε ότι ένα στενό μέλος της οικογένειας νοσεί με covid.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Άννας , Sir Timothy Laurence, νόσησε με κορονοϊό και πλέον βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με την κόρη της βασίλισσας στο σπίτι τους στο Cloucestershire. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να επισκεφτούν την Ελισάβετ στο κάστρο του Windsor όπου θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Διαβάστε Επίσης

Η 95χρονη μονάρχης δεν θα διοργανώσει καμιά οικογενειακή συγκέντρωση για τα Χριστούγεννα αλλά θα δεχτεί μεμονωμένες επισκέψεις από τους συγγενείς της ακολουθώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Η βασίλισσα εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα δεν θα ταξιδέψει στο Sandringham ενώ δεν διοργάνωσε και το ετήσιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ευρύτερης οικογένειας που κάνει κάθε χρόνο στις 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση της βασιλικής ήταν προσωπική και το έκανε για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε Επίσης