Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο τίμησε τον πρίγκιπα Φίλιππο στην χριστουγεννιάτικη ομιλία της

Η 95χρονη μονάρχης έστειλε το καθιερωμένο μήνυμά της για τα Χριστούγεννα από το γραφείο της στο κάστρο του Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τον καθιερωμένο λόγο της για τα Χριστούγεννα από το γραφείο της στο κάστρο του Windsor.

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της 95χρονης μονάρχη προς τον λαό είναι μια παράδοση που αγαπούν οι Βρετανοί και είχε ξεκινήσει το 1932 από τον πατέρα της Ελισάβετ. Αρχικά το μήνυμα ακουγόταν από το ραδιόφωνο όμως με την δημοτικότητα της τηλεόρασης να ανεβαίνει, η βασίλισσα εμφανίστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το 1957 σε ηλικία 26 ετών, μόλις λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της και πριν την στέψη της.

Φέτος, η Ελισάβετ επέλεξε να τιμήσει τον πρίγκιπα Φίλιππο τοποθετώντας δίπλα της μια φωτογραφία του αλλά και φορώντας μια καρφίτσα με ζαφείρια που είχε φορέσει και στη φωτογράφιση που είχε κάνει το 1947 με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του ταξίδι του μέλιτος μετά τον γάμο τους.

Φέτος, η βασίλισσα θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο για αυτό επέλεξε τη φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον δούκα του Εδιμβούργου να ποζάρουν την ημέρα της επετείου του γάμου τους το 2007. Συνήθως, επιλέγει να τοποθετήσει πολλές κορνίζες με τα πιο κοντινά μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως φέτος θέλησε να έχει μόνο μία.  Η Ελισάβετ επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο φόρεμα που συνδύασε με ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια.

Διαβάστε Επίσης