Η covid-free, χριστουγεννιάτικη οικογενειακή γιορτή της Demi Moore

Η ηθοποιός πέρασε τις γιορτινές ημέρες με τους αγαπημένους της, μακριά από τον κορονοϊό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως όλοι οι διάσημοι επέλεξαν να μοιραστούν με τους followers τους το πώς πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και γενικότερα τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, έτσι και η Demi Moore έδωσε μία γεύση από το intimate ρεβεγιόν που διοργάνωσε, χαρίζοντας στους φαν της απλόχερα στιγμιότυπα από λευκά τοπία με χιόνι, εορταστική διάθεση και οικογενειακή θαλπωρή.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι της στο Idaho με τις τρεις κόρες της και ορισμένους φίλους με τα κατοικίδιά τους, περνώντας ξέγνοιαστα τις υπέροχες αυτές ημέρες. Η Moore, μάλιστα, θέλοντας να μεταφέρει τους φαν της εκεί που βρίσκεται, μοιράστηκε έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών στο χιονισμένο τοπίο. 

Επειδή, όμως, διανύουμε και την εποχή του κορονοϊού, η ηθοποιός δε δίστασε να μοιραστεί τα αρνητικά self tests που έκαναν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο σπίτι της, δεδομένου ότι ο αριθμός ξεπερνούσε τα 5 άτομα. 

Demi Moore Instagram

Πέρα από τις πόζες στο χιόνι, η παρέα φωτογραφήθηκε με matching outfits, στέλνοντας τις ευχές τους, ενώ σε άλλη λήψη τούς βλέπουμε ξαπλωμένους στο καθιστικό της ηθοποιού να απολαμβάνουν την ησυχία και τη συντροφιά των κατοικιδίων τους.

Demi Moore Instagram

Πέρσι, η Moore είχε περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τις κόρες της και τον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, δεδομένου του lockdown που είχε υποβληθεί σε αρκετές περιοχές των Η.Π.Α. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ήθελε να διευρύνει λίγο περισσότερο τον κύκλο της, προσκαλώντας και αγαπημένους της φίλους, γιορτάζοντας την όμορφη αυτή περίοδο με ασφάλεια. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: 

Demi Moore Instagram
Demi Moore Instagram
Demi Moore Instagram
Demi Moore Instagram

Διαβάστε Επίσης