Μετά τη Meghan Markle, η Καμίλα Πάρκερ θα αναλάβει τον ρόλο της guest editor σε γνωστό περιοδικό

Η δούκισσα της Κορνουάλης θα επιμεληθεί μία ξεχωριστή έκδοση με αφορμή τα γενέθλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Απ' ό,τι φαίνεται η νέα χρόνια είναι ιδιαίτερη ευνοϊκή για τη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, η οποία πέρα από τον τιμητικό τίτλο που έλαβε από την πεθερά της, βασίλισσα Ελισάβετ, η δούκισσα της Κορνουάλης θα έχει την ευκαιρία να διατελέσει guest editor στο περιοδικό Country Life στο ειδικό τεύχος Ιουλίου. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η Καμίλα Πάρκερ θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο, με αφορμή τα 75α γενέθλιά της και το έργο που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Η ειδική αυτή έκδοση θα εκφράσει την αγάπη της δούκισσας της Κορνουάλης για τα άλογα και τα σκυλιά. Μην ξεχνάμε πως η Καμίλα έχει σώσει δύο Jack Russel τεριέ, τη Bluebell και τη Bell, ενώ είναι επικεφαλής των φιλοζωικών οργανισμών Battersea Cats και Dog's Home. Επιπλέον, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Country Life, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, θα δώσει στους αναγνώστες μία γεύση από τη ζωή στην εξοχική, τη λατρεμένη της θέα αλλά και την αγαπημένη της συνταγή. Από την άλλη, το φιλανθρωπικό της έργο, το οποίο θα παρουσιαστεί εκτενώς στο τεύχος, είναι εξίσου σημαντικό, αφού η δούκισσα της Κορνουάλης είναι επικεφαλής σε 90 οργανώσεις, τις οποίες στηρίζει ένθερμα. 

Για την ίδια, όμως, το συγκεκριμένο περιοδικό αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού ο γιος της, Tom Parker Bowles είναι αρθρογράφος φαγητού, κριτικός και συνεισφέρει χρόνια στην έκδοση. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε τα συναισθήματά του για την κίνηση της μητέρας του, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή της στο ειδικό τεύχος. 

Πιο αναλυτικά, η Καμίλα είναι το τρίτο μέλος που αναλαμβάνει χρέη editor στο συγκεκριμένο περιοδικό, αφού ο πρίγκιπας Κάρολος έχει συμμετάσχει δύο φορές, το 2013 όταν έκλεισε τα 65 και το 2018 όταν έγινε 70. Επιπλέον, και η αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα είχε βάλει την υπογραφή της στο Country Life τη χρονιά που έκλεισε τα 70.

Αλλά και η Meghan Markle είχε διατελέσει guest editor τον Σεπτέμβριο του 2019 στη βρετανική Vogue, έχοντας την επιμέλεια του τεύχους "Forces for Change", στο οποίο η δούκισσα του Sussex έδωσε το "μικρόφωνο" σε 15 γυναίκες από όλο τον κόσμο που κάνουν τη διαφορά. 

Διαβάστε Επίσης