Meghan Markle | Η αποζημίωση που θα λάβει από τη Mail on Sunday

Η δούκισσα του Sussex κέρδισε το δικαστήριο εναντίον του εκδότη της εφημερίδας για τη δημοσιόποιηση προσωπικού γράμματός της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού η Meghan Markle βγήκε νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη με τη Mail on Sunday, η οποία κατέφυγε σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων με τη δημοσιοποίηση του γράμματός της προς τον πατέρα της, και ύστερα από την παραδοχή της ήττας του εντύπου, η δούκισσα του Sussex πρόκειται να αποζημιωθεί από τον εκδότη.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως είχε γίνει γνωστό, η Markle θα λάβει το συμβολικό ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών που αναφέρεται στην υπόθεση για παραβίαση του προσωπικού απορρήτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η βρετανική εφημερίδα θα πληρώσει ένα ακόμα ποσό, το οποίο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και αναφέρεται στην παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων του γράμματος της δούκισσας.

Φυσικά, για την ίδια τη Markle ο σκοπός δεν ήταν ποτέ χρηματικός - άλλωστε τα χρήματα που θα κερδίσει από το δικαστήριο, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό - παρά αυτό που αντιπροσώπευε η νίκη της. "Αυτή δεν είναι μία νίκη μόνο για εμένα, αλλά για τον οποιοδήποτε που έχει νιώσει πως φοβάται να ορθώσει το ανάστημά του για το δίκαιο", είχε δηλώσει μέσω της ανακοίνωσης που είχε κάνει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Πρόσφατα, το ζευγάρι που δεν ταξίδεψε στην Αγγλία για τα Χριστούγεννα, πέρασε τις γιορτινές ημέρες στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτονται να πουλήσουν. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για να γιορτάσουν τον νέο χρόνο, δημοσίευσαν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, συστήνοντας παράλληλα για πρώτη φορά την κόρη τους Lilibet, της οποίας μέχρι τώρα δεν είχαν μοιραστεί καμία φωτογραφία.

Διαβάστε Επίσης