Οι φωτογραφίες της Kate Middleton από τη βρεφική ηλικία και η ομοιότητα με τον πρίγκιπα George

Η δούκισσα του Cambridge έκλεισε τα 40 πριν από λίγες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού η Kate Middleton γιόρτασε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες, σβήνοντας 40 κεράκια, διάφορες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία κατέκλυσαν τα social media.

Διαβάστε Επίσης

Αφού το Παλάτι δημοσίευσε 3 καινούρια πορτρέτα της δούκισσας του Cambridge με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά και τη συμμετοχή της σε μία νέα έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, την προσοχή μας τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες από τη βρεφική ηλικία, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Carole Middleton - Kate Middleton

Ειδικότερα, στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η μητέρα της, Carole Middleton, μαζί με την κόρη της, Kate, όταν η τελευταία ήταν μωρό, με λίγα λόγια πολύ πριν το μέλλον της την οδηγήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η μητέρα της την κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της, ενώ ποζάρουν μαζί στον φακό.

Carole Middleton - Kate Middleton

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τις φωτογραφίες, η ομοιότητα της δούκισσας του Cambridge με τον πρωτότοκο γιο της, πρίγκιπα George, είναι αδιαμφισβήτητη, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που παιδική φωτογραφία της Kate Middleton αποδεικνύει τα κοινά τους χαρακτηριστικά. 

πρίγκιπας george - kate middleton - william
Το υπερατλαντικό ταξίδι του πρίγκιπα George, με τους γονείς του, Kate Middleton και πρίγκιπα William, στην Αυστραλία.

Η Kate Middleton, παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα που δεν της επιτρέπει να έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί όσο μπορεί να τον περνάει με τα 3 παιδιά της, ενώ πάντα θέλει να έχει τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ακόμα κι αν έχει βοήθεια από τη νταντά τους, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Διαβάστε Επίσης