Kate Middleton | Ο φόρος τιμής στη Diana και η σημασία των outfits στη φωτογράφιση για τα 40α γενέθλιά της

Τα τρία πορτρέτα που δημοσίευσε το Παλάτι έδειξαν μια πιο ανάλαφρη πλευρά της δούκισσας του Cambridge.

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, πόζαρε η Kate Middleton στον φακό του Paolo Roversi για τα 40α γενέθλιά της, ο οποίος κατάφερε να αποτυπώσει την ομορφιά της δούκισσας του Cambridge με έναν μοναδικό τρόπο. Χαμογελαστή, γαλήνια, με ξεχωριστές δημιουργίες και ανάλαφρο beauty look, η σύζυγος του πρίγκιπα William, εμφανίστηκε πιο ανθρώπινη από ποτέ και έτοιμη να αναλάβει τον βρετανικό θρόνο. 

Διαβάστε Επίσης

Και φυσικά οι επιλογές που έγιναν σε ρούχα και κοσμήματα δεν ήταν τυχαίες, αφού η δούκισσα του Cambridge προσπαθεί κάθε εμφάνισή της να κρύβει ένα μήνυμα, το οποίο έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Με αυτή τη λογική κινήθηκε και στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά και μία νέα, ξεχωριστή έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, στην οποία θα συμμετέχει μεταξύ άλλων διάσημων προσώπων.

Οι δημιουργίες που επέλεξε

Ειδικότερα, η δούκισσα του Cambridge για τις τρεις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν επίσημα από τους λογαριασμούς της στα social media, αλλά και από το Παλάτι, οι οποίες μάλιστα θα τοποθετηθούν σε τρεις σημαντικές για την ίδια τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, φόρεσε τρεις δημιουργίες του οίκου Alexander McQueen. Η σχέση της συζύγου του πρίγκιπα William με τον βρετανικό οίκο, αλλά και την καλλιτεχνική διευθύντρια αυτού, Sarah Burton, μετρά πολλά χρόνια, αφού η μέλλουσα βασίλισσα είχε δείξει την ίδια εμπιστοσύνη για το εντυπωσιακό νυφικό της 10 χρόνια νωρίτερα, επιλέγοντας το iconic luxury brand.

Kate Middleton Πρίγκιπας William γάμος

Πιο αναλυτικά, η Kate Middleton στην πρώτη φωτογραφία επέλεξε ένα κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα, με έναν εντυπωσιακό ώμο από τη συλλογή Ready-to-Wear του οίκου για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021. 

Στη συνέχεια, προχώρησε με ένα ανάλαφρο, τούλινο off-shoulder φόρεμα με εντυπωσιακούς φιόγκους στους ώμους, το οποίο ανήκε στη συλλογή Ready-To-Wear για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.

Την τριλογία ολοκλήρωσε με μία ακόμη εντυπωσιακή δημιουργία του γνωστού οίκου, η οποία ομοίως είχε έναν ώμο και ανάγλυφα λουλούδια από ύφασμα, που έκλεβαν την παράσταση, την οποία όποιος το επιθυμεί, μπορεί να τη βρει στη συλλογή Resort 2022. 

Οι συμβολισμοί πίσω από τα κοσμήματα

Πέρα, όμως, από τα outfits που είχαν ιδιαίτερη σημασία για τη δούκισσα του Cambridge, η ίδια συχνά μέσα από τις επιλογές της σε κοσμήματα στις δημόσιες εμφανίσεις της, επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα, είτε να αποτίνει φόρο τιμής σε κάποιο πρόσωπο. Και αυτή τη φορά, τα κοσμήματα που φόρεσε στη φωτογράφιση είχαν συναισθηματική αξία για την ίδια, λόγω των προκάτοχών τους. Πιο συγκεκριμένα, η Kate Middleton στη φωτογραφία με το κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, τα οποία έχει δανείσει η ίδια η μονάρχης στη σύζυγο του εγγονού της. 

Kate Middleton

Επιπλέον, η δούκισσα του Cambridge δεν μπορούσε να μην αποτίνει φόρο τιμής και στην πεθερά της και είδωλο, πριγκίπισσα Diana, της οποίας έχει κληρονομήσει πολλά κοσμήματα, όπως το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Στη δεύτερη φωτογραφία, τη βλέπουμε να φοράει ξανά τα σκουλαρίκια Collingwood Pearl, που αποτελούνται από εντυπωσιακές πέρλες, τα οποία είχε λάβει η πριγκίπισσα Diana ως δώρο για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. 

Kate Middleton

Διαβάστε Επίσης