Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο ξεχωριστός διαγωνισμός που διοργανώνει το Παλάτι προς τιμήν της

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει το καλοκαίρι του 2022 το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της για τα 70 χρόνια από την στέψη της στον βρετανικό θρόνο.

Στα πλαίσια των εορτασμών, το Παλάτι του Buckingham διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με τον νικητή να έχει το δικαίωμα να δώσει στο γλυκό του το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού, ο διαγωνισμός για την καλύτερη πουτίγκα θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σκοπός των συμμετέχοντων θα είναι να φτιάξουν μια νέα πουτίγκα για την 95χρονη βασίλισσα και το Big Jubilee Lunch. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος όποιος το επιθυμεί άνω των 8 ετών και πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει "την τέλεια platinum πουτίγκα".

Από όλες τις συμμετοχές θα επιλεχτούν πέντε φιναλίστ που θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τις συνταγές τους σε ένα πάνελ κριτών, ανάμεσα στους οποίους θα είναι η Dame Mary Berry από το βρετανικό Bake off, η Monica Galetti από το βρετανικό Masterchef αλλά και ο head chef του Παλατιού, Mark Flanagan.

Η συνταγή του νικητή θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα είναι διαθέσιμη στα γεύματα που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Η βασίλισσα, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα ξεκινήσει να γιορτάζει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της σε ένα μήνα ενώ οι επίσημες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε Επίσης