Kate Middleton | Ο τίτλος που θα λάβει στο μέλλον δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον πρίγκιπα William

Η γλυκόπικρη ιστορία που συνδέεται με τον τίτλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αποσυρθεί από τον βρετανικό θρόνο, είναι αναμενόμενο οι τίτλοι να αλλάξουν για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος ανακηρυχθεί βασιλιάς. Αυτό επηρεάζει αυτόματα τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, οι οποίοι θα "αναβαθμιστούν" ύστερα από τη μεγάλη αυτή αλλαγή.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, αφού ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, ο πρίγκιπας William θα είναι ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας, αφού θα ανακηρυχθεί διάδοχος του θρόνου, όπως είναι σήμερα ο πατέρας του. Αυτό σημαίνει πως και η Kate Middleton θα ονομαστεί πριγκίπισσα της Ουαλίας, ένας τίτλος που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana μέχρι τον θάνατό της. 

Σύμφωνα με μία φίλη της δούκισσας του Cambridge, αν και η ίδια είναι ενθουσιάσμενη με τον επικείμενο νέο της τίτλο, για τον William αποτελεί ένα στενάχωρο γεγονός. "Σίγουρα θα είναι μία γλυκόπικρη στιγμή", εξηγεί το άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Kate Middleton, που προσθέτει πως επίσης η αλλαγή αυτή θα είναι μία υπενθύμιση του τι έχασε ο βρετανικός λαός. 

πριγκίπισσα Diana

Κανονικά, η Καμίλα Πάρκερ, σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, θα μπορούσε να επιλέξει τον συγκεκριμένο τίτλο, όμως λόγω της σύνδεσής αυτού με την πριγκίπισσα Diana, αποφάσισαν να αποκαλείται με τον τίτλο της δούκισσας της Κορνουάλης. Άλλωστε, δεν είναι ο μόνος τίτλος που έχει απαρνηθεί, καθώς τη χρονιά που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, είχε γίνει ξεκάθαρο πως, κατά τη βασιλεία του, η Πάρκερ δεν θα λάβει εκείνον της βασιλικής συζύγου. Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, η άποψη αυτή μπορεί να έχει αλλάξει.

Αν λοιπόν η Kate Middleton λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας Diana, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μη γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες, κάτι που φυσικά συμβαίνει ήδη. Άλλωστε, πέρα από τα κοινά χαρακτηριστικά στις εμφανίσεις τους, η δούκισσα του Cambridge προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα της πεθεράς της, ακούγοντας τον λαό και δείχνοντας συμπόνοια σε όποιον το έχει ανάγκη. 

Διαβάστε Επίσης