Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Οι ευχές τους για τα γενέθλια της Kate Middleton και ο τρόπος που επέλεξαν να τις μοιραστούν

O δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν ξέχασαν τα 40α γενέθλια της Kate.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μπορεί να μένουν μακριά από το Παλάτι αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επικοινωνούν με τα μέλη της οικογένειάς τους σε σημαντικές στιγμές. Οι σχέσεις του δούκα και της δούκισσας του Sussex με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι πολύ καλές, όμως, φροντίζουν να κρατούν επαφή και να κάνουν προσπάθειες ώστε να έρθουν πιο κοντά μετά από όσα έχουν συμβεί.

Για αυτό το λόγο, ο Harry και η Meghan δεν ξέχασαν την Kate Middleton στα γενέθλιά της αλλά της ευχήθηκαν προσωπικά. Μπορεί το 2020 στα 38α γενέθλιά της να το έκαναν δημόσια, όμως φέτος επέλεξαν να το κάνουν ιδιωτικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly "έκαναν μια βιντεοκλήση και της ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά. Δεν θα έκαναν ανάρτηση όπως είχαν κάνει πριν δύο χρόνια. Αυτή τη φορά όλα έγιναν ιδιωτικά".

Διαβάστε Επίσης

Η δούκισσα του Cambridge γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της με ένα μικρό πάρτι στο εξοχικό της όπου εξαιτίας της πανδημίας είχε καλέσει μόνο λίγους συγγενείς και φίλους. Ακολούθησε όμως τις παραδόσεις και –όπως κάνει κάθε χρόνο- έφτιαξε μόνη της τη γενέθλια τούρτα της.

Ο πρίγκιπας William, αντίθετα, που θα κλείσει τα 40 φέτος τον Ιούνιο αναμένεται να κάνει πολύ μεγαλύτερο πάρτι, αφού σύμφωνα με δημοσιεύμα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα "η βασίλισσα έχει διοργανώσει κάτι πολύ μεγάλο για εκείνοn και σκοπεύει και ο ίδιος να κάνει ένα δικό του πάρτι. Οπότε εάν το επιτρέψει η πανδημία θα ξανακάνουν μεγάλες εκδηλώσεις ξανά".

Διαβάστε Επίσης