Πρίγκιπας Κάρολος | Γιατί ζήτησε από τον Harry και την Meghan να μείνουν μαζί του όταν ταξιδέψουν στην Αγγλία

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θέλει να φιλοξενήσει την οικογένεια στο Clarence House.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Harry διστάζει να ταξιδέψει στην Αγγλία αφού το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αποφάσισε να του απαγορεύσει να πληρώσει για αστυνομική προστασία όσο εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονται στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, o πρίγκιπας Κάρολος αμέσως έσπευσε να καλέσει τον πρίγκιπα Harry, την Meghan και τα δυο τους παιδιά στην Αγγλία ζητώντας τους μάλιστα να τους φιλοξενήσει στο σπίτι τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για μια πράξη που δείχνει την επιθυμία του Κάρολο να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον γιο του και να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του που του λείπουν πολύ.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε δει τον εγγονό του, Archie, για τελευταία φορά από κοντά όταν ήταν μόλις 6 μηνών ενώ δεν έχει γνωρίσει ακόμα από κοντά την 7 μηνών Lilibet. Σύμφωνα με πηγή του Παλατιού "ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει στεναχωρηθεί που δεν είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του που του λείπουν πολύ. Είναι ένας εκπληκτικός παππούς και του αρέσει αυτός ο ρόλος πολύ. Νιώθει ότι κάτι λείπει από τη ζωή του επειδή δεν μπορεί να γνωρίσει τα παιδιά του Harry".

Ο Κάρολος ζήτησε από τον Harry να τους φιλοξενήσει όχι μόνο για να νιώσει πιο ασφαλής αλλά και γιατί ελπίζει ότι αυτή η κίνηση θα επουλώσει τις πληγές και η οικογένεια θα μπορεί να επισκέπτεται συχνά την Αγγλία. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, εξάλλου, οι σχέσεις τους είναι ήδη καλύτερες αφού πατέρας και γιος μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο και όπως αναφέρει εργαζόμενος στο Παλάτι "τον αγαπάει πάρα πολύ, όπως και τα δυο του παιδιά, και ανυπομονεί να μπορέσει να περάσει χρόνο μαζί του στο κοντινό μέλλον".

Ο Harry αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο ενώ τόσο ο πρίγκιπας όσο και η Meghan μαζί με τα παιδιά τους έχουν προσκληθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο δούκας του Sussex πάντως όπως έδειξαν και οι πρόσφατες κινήσεις του σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα χρειαστεί να πάρει, θέλει να νιώσει σίγουρος ότι θα έχει προστασία καθώς όπως δήλωσε μπορεί "ο ρόλος μέσα στην μοναρχία να άλλαξε, αλλά το προφίλ μου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει αλλάξει" εξηγώντας ότι παραμένει η αναγκαιότητα για αστυνομική προστασία όσο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε Επίσης