Η Melania και ο Donald Trump σκοπεύουν να περάσουν την επέτειό τους χωριστά

Το ζευγάρι έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα 17 χρόνια γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επέτειος γάμου για πολλά ζευγάρια σημαίνει αυτόματα δώρα, χρόνος με το άλλο σου μισό, ρομαντικά ραντεβού και ξέγνοιαστες στιγμές με τον άνθρωπο που αποφάσισες κάποια στιγμή να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Αντίθετα, για τον Donald Trump σημαίνει απεριόριστο γκολφ με τους φίλους του.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, στις 22 Ιανουαρίου, ο Donald και η Melania Trump έκλεισαν 17 χρόνια γάμου, αφού ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ζητήσει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί το 2004, ύστερα από περίπου 5 χρόνια σχέσης. Ίσως σχεδόν 20 χρόνια αργότερα είναι ένα γεγονός που και οι δυο θέλουν να ξεχάσουν.

Πάντως, για το 2022 το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στο καταφύγιο τους στο Mar-a-Lago Club στη Φλόριντα, όπου εκεί νιώθουν πως βρίσκονται στο σπίτι τους. Όμως, πέρα από το καθιερωμένο δείπνο που οι δυο τους έχουν κανονίσει, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιδοθεί στο αγαπημένο του άθλημα, το γκολφ, παρέα με φίλους, ενώ η σύζυγός του θα ασχοληθεί με προσωπικά της πρότζεκτ και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά της. 

Melania Trump

"Η Melania έχει τα δικά της ενδιαφέροντα μόδας και θέλει να κάνει κάτι με αυτά για να βγάλει χρήματα. Η Melania παρουσιάζεται ζωντανή, χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό της και μοιάζει να έχει βρει τα δικά της ενδιαφέροντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Όπως συνέχισε το άτομο από τον στενό της κύκλο, η Melania κάνει κάποιες εμφανίσεις μαζί με τον σύζυγό της, όμως τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με την οικογένειά της. "Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής για εκείνη και της αρέσει, ειδικά στο Palm Beach. Ξέρει τι θέλει ο Donald από εκείνη, αλλά το υπόλοιπο της ζωής της επιβάλλεται από τα δικά της ενδιαφέροντα. Ο καθένας πρέπει να σέβεται τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου", πρόσθεσε η πηγή.

Όπως προαναφέρθηκε, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, πραγματοποιώντας μία over-the-top τελετή το 2005 στη Φλόριντα. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον 15χρονο σήμερα Barron, που είναι το 5ο παιδί του Donald Trump, αφού έχει αποκτήσει άλλα 4 από τις προηγούμενες συζύγους του. 

Διαβάστε Επίσης