Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος μάλωσε με τον πρίγκιπα Andrew για ένα μπάνιο

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εκείνη που έλυσε την παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο γιους της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την παράδοξη εμμονή του πρίγκιπα Andrew με τα λούτρινα αρκουδάκια και τη μήνυση που έγινε εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, ένα ακόμη περιστατικό από το παρελθόν βγήκε στην επιφάνεια, για να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικότερα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στα Μέσα ένα περιστατικό που είχε συμβεί τα Χριστούγεννα του 1999 όταν η βασιλική οικογένεια είχε επισκεφθεί το σπίτι τους στο Sandringham Estate για τις γιορτές, όπως κάνουν κατά παράδοση. 

Όμως, η κατάσταση που επικρατούσε δεν ήταν καθόλου ευχάριστη και γιορτινή, καθώς ο τότε 39 ετών πρίγκιπας Andrew αρνιόταν να βγάλει τα προσωπικά του αντικείμενα από το μπάνιο του πρίγκιπα Καρόλου, όπως θυμάται η Jannette McGowan, καμαριέρα από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

"Μας είπαν να μη μετακινήσουμε τίποτα και να μην ακουμπήσουμε τίποτα από αυτό το μπάνιο γιατί υπήρχε μία κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά η McGowan. Όπως εξήγησε, όταν η βασιλική οικογένεια μεταφέρεται στο Sandringham, ο καθένας έχει τα δικά του δωμάτια και μπάνιο. "Όμως ο πρίγκιπας Andrew κατέλαβε το μπάνιο που προοριζόταν για τον πρίγκιπα της Ουαλίας, δε μετακινούνταν και αρνιόταν να πάρει τα πράγματά του από εκεί. Μετατράπηκε σε μία παράξενη, αδιέξοδη διαμάχη", πρόσθεσε η οικιακή βοηθός.

Όπως φαίνεται, κανείς δεν ήταν ικανός να λύσει την παρεξήγηση, εκτός από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. "Χρειάστηκε να πει δυο λόγια με τον Andrew και να του εξηγήσει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει το άλλο μπάνιο και τότε ήταν που τελικά έκανε πίσω", επεσήμανε η McGowan, προσθέτοντας πως "ήταν σχεδόν 40 ετών εκείνη την περίοδο. Ήταν περίεργη συμπεριφορά για κάποιον σε αυτή την ηλικία".

Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και μία ακόμη οικιακή βοηθός, τα ξεσπάσματά του ήταν μία συνήθεια για τον δούκα της Υόρκης, ακόμα κι αν η αιτία ήταν όταν κάποιος πείραζε τη συλλογή του με τα αρκουδάκια. 

Διαβάστε Επίσης