Ο φαντασμαγορικός γάμος της πριγκίπισσας Fadzillah Lubabul | Η κόρη του Σουλτάνου του Μπρουνέι παντρεύτηκε με την πιο εντυπωσιακή διαμαντένια τιάρα

Οι εορτασμοί για τον γάμο της 36χρονης πριγκίπισσας και του Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi κράτησαν μια εβδομάδα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια εβδομάδα κράτησαν οι εορτασμοί για τον γάμο της κόρης του Σουλτάνου του Μπρουνέι, πριγκίπισσα Fadzillah Lubabul και του αγαπημένου της, του Awang Abdullah Nabil Mahmoud Al-Hashimi. Ο πατέρας της 36χρονης πριγκίπισσας είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και φρόντισε να μην λείψει τίποτα από τον φαντασμαγορικό γάμο της έκτης κόρης του που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

Η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό ενώ δανείστηκε την πιο εντυπωσιακή τιάρα της μητριάς της, της βασίλισσας του Μπρουνέι. Οι εορτασμοί που ξεκίνησαν στις 16 Ιανουαρίου με τον Σουλτάνο να δίνει την ευχή του στο ζευγάρι, αποκορυφώθηκαν με την τελετή που έγινε στις 20 Ιανουαρίου με 17 πυροβολισμούς για χαιρετισμό, ενώ την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση του γάμου στο Παλάτι και ακολούθησε παραδοσιακή τελετή.

Ο φαντασμαγορικός γάμος της πριγκίπισσας Fadzillah Lubabul | Η κόρη του Σουλτάνου του Μπρουνέι παντρεύτηκε με την πιο εντυπωσιακή διαμαντένια τιάρα

Η πριγκίπισσα φόρεσε στον γάμο της τη διαμαντένια τιάρα που είχε φορέσει και η πριγκίπισσα Majeedah στον γάμο της το 2007 και τη συνόδευσε με ένα διαμαντένιο κολιέ με μαργαριτάρια. Η 36χρονη νύφη έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Kingston Διεθνείς Σπουδές και είναι το ένατο παιδί από τα 12 του Σουλτάνου. Η μητέρα της, Hajah Mariam, ήταν παντρεμένη με τον Σουλτάνο από το 1982 έως το 2003 και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Ένα από τα αδέλφια της Fadzillah είναι και ο 30χρονος πρίγκιπας Mateen που θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες ενώ εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που μοιράζεται στο Instagram του.

Ένας άλλος αδελφός της πριγκίπισσας, ο πρίγκιπας Azim, είχε πεθάνει το 2020 από μια άγνωστη ασθένεια και ο θάνατός του είχε προκαλέσει αίσθηση αφού ήταν γνωστός στο διεθνές jet-set με τις παρέες του να περιλαμβάνουν και διάσημες γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Mischa Barton, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton.

Διαβάστε Επίσης