Βασίλισσα Ράνια | Η ρομαντική αφιέρωση στον σύζυγό της με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του

Η βασίλισσα της Ιορδανίας έκανε μία πολύ προσωπική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ανάμεσα στις βασιλικές οικογένειες του κόσμου είναι η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah της Ιορδανίας, οι οποίοι είναι παντρεμένοι εδώ και 28 χρόνια. Η βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πέρα από τις εκδηλώσεις στις οποίες παρίσταται, συχνά ανεβάζει οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ δε διστάζει να εκφράσει την αγάπη της και τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της. Το ίδιο, λοιπόν, έκανε και την ημέρα των γενεθλίων του, όπου ο βασιλιάς Abdullah έκλεισε τα 60.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η βασίλισσα Ράνια ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Abdullah, γράφοντας στη λεζάντα της εικόνας: "Η καρδιά μου είναι δοσμένη σε έναν βασιλιά"

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ράνια εκφράζεται τόσο ελεύθερα για τον σύντροφό της. Για παράδειγμα, στην επέτειο γάμου των 27 χρόνων που έκλεισε το ζευγάρι το 2020, η βασίλισσα της Ιορδανίας είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της μία πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, με τη λεζάντα της να λέει: "Πώς μπορείς να μην ερωτεύεσαι αυτό το χαμόγελο ξανά και ξανά για 27 χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων που σε έχω στο πλευρό μου. Χρόνια μας πολλά".

Και αυτό το χαμόγελο ήταν που την έκανε να του δώσει μία ευκαιρία, όταν ο ίδιος της είχε ζητήσει να βγουν, σχεδόν 30 χρόνια πριν. "Ταιριάξαμε αμέσως… Είχε ένα πλατύ και ειλικρινές χαμόγελο και μετέδιδε μια πολύ θετική ενέργεια", είχε δηλώσει στο παρελθόν η βασίλισσα Ράνια για την ημέρα της γνωριμίας τους. 

Διαβάστε Επίσης