Πρίγκιπας Harry | Αποκαλύπτει το καθημερινό του πρόγραμμα με τα δύο παιδιά στην πρώτη του εμφάνιση για το 2022

Πώς βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και ποια είναι η καλύτερή του φίλη στην Αμερική;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πρώτη του εμφάνιση για το 2022 μαζί με την Serena Williams σε μια διαδικτυακή συζήτηση με τον CEO της BetterUp, Alexi Robichaux.

Ο δούκας του Sussex μίλησε για την ανάγκη όλων των ανθρώπων να φροντίσουν τους εαυτούς του και την ψυχική τους υγεία ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει καταφέρει στην Αμερική να βρίσκει χρόνο για να χαλαρώνει.

Ο 37χρονος πρίγκιπας εξήγησε πως κάνει 'experience burnout' και προσπαθεί κάθε μέρα να βρίσκει χρόνο για να φροντίζει τον εαυτό του: "Είναι το πρώτο πράγμα που αφήνει κανείς είπε. Το παραδέχομαι σαν σύζυγος και σαν μπαμπάς” είπε τονίζοντας πως κάθε πρωί εξασφαλίζει μισή ώρα με 45 λεπτά για να εστιάσει στον εαυτό του.

Διαβάστε Επίσης

"Ένα από τα παιδιά έχει ξεκινήσει σχολείο. Το άλλο κοιμάται. Υπάρχει ένα κενό στο πρόγραμμά μου. Και λέμε, εντάξει, είτε θα κάνουμε γυμναστική, θα πάμε βόλτα τον σκύλο, θα κάνουμε βόλτα στη φύση ή θα διαλογιστούμε”, είπε ο δούκας εξηγώντας στην Serena ότι ο χρόνος που δίνουμε στον εαυτό μας πρέπει να γίνει μια συνήθεια και μέρος της καθημερινής ρουτίνας όπως το βούρτσισμα των δοντιών.

Η Serena που -όπως αποκάλυψε- μιλάει συνέχεια με τον Harry για τα προβλήματά της αφού ο πρίγκιπας τις δίνει πολύτιμες συμβουλές, του απάντησε πως "έχω πολλή δουλειά μπροστά μου. Το ξέρω ότι κάνω πολλά αστεία αλλά ο Harry είναι ο προπονητής μου κάθε φορά που τον βλέπω. Πάντα λύνει όλα τα προβλήματα της ζωής μου”.

Ο Harry φαίνεται ότι έχει πολύ καλή σχέση με την Serena που είναι κολλητή φίλη και της Meghan Markle και είχε παραβρεθεί και στον γάμο τους στο Λονδίνο το 2018, αφού κάθε φορά που κάτι την απασχολεί τηλεφωνεί στον δούκα: "Πρέπει να λύσω κάποια προβλήματα και του τηλεφωνώ και λέω 'Μπορώ να έρθω; Γιατί πάντα καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνω”.


 

Διαβάστε Επίσης