Το χαϊδευτικό που χρησιμοποιούν τα παιδιά της Kate Middleton για να φωνάζουν τη γιαγιά τους, Καμίλα

Ο George, η Charlotte και ο Louis έχουν επιλέξει για τη σύζυγο του παππού τους ένα αστείο όνομα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέσα στα χρόνια έχουν αποκαλυφθεί τα ειδικά ονόματα που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια για να αποκαλεί τα μέλη της. Για παράδειγμα, το Lilibet, το οποίο έλαβε η κόρη των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry ως όνομα, ήταν το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν ήταν μικρή, με τον πρίγκιπα Φίλιππο να είναι ο μόνος που την αποκαλούσε έτσι μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Διαβάστε Επίσης

Επιπλέον, πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει γνωστό πως ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis αποκαλούν τη βασίλισσα Ελισάβετ Gan-Ganενώ η Kate Middleton έχει ένα συγκεκριμένο όνομα για τον πρίγκιπα Κάρολο. Πρόσφατα, ένα δημοσίευμα αποκάλυψε το χαϊδευτικό που έχουν επιλέξει τα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, για τη γιαγιά τους, Καμίλα Πάρκερ. 

Ειδικότερα, το ειδικό όνομα είχε αποκαλύψει η ίδια η Καμίλα το 2016, όταν είχε συναντήσει από κοντά τη Lady Gaga, κατά την εμφάνισή της στο Royal Variety Performance. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η δούκισσα της Κορνουάλης είχε εκμυστηρευτεί στη σούπερ σταρ πως τα εγγόνια της την αποκαλούν Gaga. Μην ξεχνάμε πως πάντα υπήρχε κάτι "βασιλικό" στο ψευδώνυμο της τραγουδίστριας, αφού και η ίδια είχε εμπνευστεί το καλλιτεχνικό της όνομα από το τραγούδι του συγκροτήματος των Queen, "Radio Ga Ga". 

Lady Gaga - Καμίλα Πάρκερ

Αλλά τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, φημολογείται πως έχουν και για τον παππού τους ένα ιδιαίτερο χαϊδευτικό, το οποίο είναι "Grandpa Wales", από τον τιμητικό τίτλο που έχει ως πρίγκιπας της Ουαλίας. 

Πέρσι, την ημέρα της γιορτής της μητέρας, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είχαν αναρτήσει στα επίσημα social media τους κάποιες ζωγραφιές των παιδιών τους, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στη γιαγιά τους, Diana, την οποία δυστυχώς δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν. Στις ευχές τους, ο George, η Charlotte και ο Louis αποκαλούσαν τη γιαγιά τους, "Granny Diana", γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση στον βρετανικό λαό. 

Διαβάστε Επίσης