Πρίγκιπας Κάρολος | Η τρυφερή αφιέρωση στη μέλλουσα βασίλισσά του, Καμίλα

Η δήλωση του πρίγκιπα της Ουαλίας μετά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να δώσει την έγκρισή της, ώστε η Καμίλα, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου και διαδόχου του βρετανικού θρόνου, να λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου και όχι της πριγκιπικής, όπως ήταν γνωστό μέχρι τώρα. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Κάρολος ύστερα από την ανακοίνωση της μητέρας του, προχώρησε σε δικές του δηλώσεις, σχετικά με την απόφαση που τον βρίσκει, φυσικά, σύμφωνο. Αρχικά, ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξύμνησε το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ στα 70 χρόνια βασιλείας της, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε με το κοινό τη χαρά του και την τιμή που νιώθει ο ίδιος και η σύζυγός του σχετικά με το επόμενο στάδιο στη ζωή τους. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έκρυψε τα συναισθήματά του και για τη δούκισσα της Κορνουάλης, την οποία αποκάλεσε "αγαπητή σύζυγο". 

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε: "καταλαβαίνουμε βαθιά την τιμή που αντιπροσωπεύει η επιθυμία της μητέρας μου. Όσο έχουμε καταφέρει μαζί να υπηρετούμε και να υποστηρίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα και τον λαό στις κοινότητες, η αγαπητή μου σύζυγος ήταν πάντα το δικό μου σταθερό στήριγμα."

Όπως προαναφέρθηκε, μέχρι πρόσφατα και από την ημέρα του γάμου τους, ήταν γνωστό πως η Καμίλα θα λάμβανε τον τίτλο της πριγκιπικής συζύγου, κάτι το οποίο ανατράπηκε με την παρέμβαση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία με αυτό τον τρόπο απέδειξε πως έχει εμπιστοσύνη στη νύφη της. 

Διαβάστε Επίσης