Η Angelina Jolie λυγίζει ενώπιον της Γερουσίας, μιλώντας για τη βία που υφίστανται οι γυναίκες και τα παιδιά

Η ηθοποιός μίλησε δημόσια σχετικά με τη σημασία της μεταρρύθμισης του νομοσχεδίου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού είχε δηλώσει προηγουμένως μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως ήταν αγχωμένη σχετικά με την ομιλία της στη Γερουσία, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Zahara, η Angelina Jolie έριξε τους προβολείς προς το πολύ σημαντικό ζήτημα της βίας κατά τον γυναικών. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός και ακτιβίστρια συνεργάζεται στενά με όλους εκείνους που υποστηρίζουν τη μεταρρύθμιση του νομοσχεδίου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ένα γεγονός που όπως υπογράμμισε στην ομιλία της έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. 

Αναφέροντας τις δυσκολίες που υφίστανται οι γυναίκες στη σύγχρονη εποχή και το γεγονός πως μένουν σιωπηλές καθώς το σύστημα, έτσι όπως είναι, δεν τις υποστηρίζει, επεσήμανε την κατάσταση, η οποία πρέπει πάση θυσία να αλλάξει για ένα καλύτερο μέλλον. 

Προς το τέλος της ομιλίας της και αναφερόμενη στα παιδιά που υποφέρουν και υφίστανται ανεκδιήγητες καταστάσεις σε προβληματικά σπίτια, αλλά και σε εκείνα που δεν είχαν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, η ηθοποιός λύγισε μην μπορώντας να ολοκληρώσει την πρότασή της. Με δάκρυα στα μάτια, η Angelina Jolie έκανε μία αναφορά στα θύματα που δεν κατάφεραν να σωθούν εξαιτίας των ελλείψεων του συστήματος, ευχαριστώντας στο τέλος όλους εκείνους που την άκουσαν με προσοχή. 

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας:

Διαβάστε Επίσης