Ο πρίγκιπας Κάρολος συμβούλευσε τον πρίγκιπα Andrew να εξαφανιστεί

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αναλαμβάνει σιγά σιγά περισσότερες αρμοδιότητες στη βασιλική οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τον πρίγκιπα Κάρολο να ετοιμάζεται σύντομα να βρεθεί στον θρόνο της Αγγλίας, ως ο διάδοχος της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται πως μέρα με τη μέρα αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες και ο λόγος του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης

Ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε εναντίον του πρίγκιπα Andrew σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που τον βαραίνουν, ο Κάρολος ζήτησε από τον δούκα της Υόρκης να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να απομακρυνθεί από το Κάστρο του Windsor, όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αφού ο πρίγκιπας Andrew έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους, τους οποίους αφαίρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ τον προηγούμενο μήνα, ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί καθόλου κοντά στο Κάστρο. "Έχει ειδοποιηθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ. Ο Κάρολος δεν θέλει ο Andrew να φωτογραφίζεται μέρα με τη μέρα, δείχνοντας χαρούμενος και χαιρετώντας, ενώ οδηγεί προς το Κάστρο", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. 

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως και ο πρίγκιπας William, είναι έξαλλοι με την όλη υπόθεση, αλλά και από το γεγονός ότι ο δούκας της Υόρκης προχώρησε σε ένα αίτημα, που ξάφνιασε τη βασιλική οικογένεια. 

"Κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Andrew θα αναγκαστεί να φύγει από το Κάστρο του Windsor και μπορεί να βγάλει αρκετά εκατομμύρια λίρες από τη βασιλική οικογένεια", δήλωσε πηγή, υπονοώντας πως η βασιλική οικογένεια μπορεί να φτάσει στο σημείο να διώξει τον πρίγκιπα από το Παλάτι. Μάλιστα, φήμες θέλουν τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Sarah Ferguson, να εκδιώχνονται, επίσης, από την κατοικία που μένουν εδώ και δύο δεκαετίες, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς. 

Διαβάστε Επίσης