Οι πρίγκιπες Κάρολος και William έξαλλοι με το τελευταίο αίτημα του πρίγκιπα Andrew

Ο δούκας της Υόρκης βρίσκεται σε μεγάλη σύγκρουση με το Παλάτι, ύστερα από τον χειρισμό της μήνυσης για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Παλάτι ίσως νόμιζε πως μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τα πράγματα θα ήταν πιο ήρεμα, μέχρι που το σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κεφάλια των μελών της βασιλικής οικογένειας. Δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο και τον γιο του, πρίγκιπα William να είναι έξαλλοι με τον δούκα της Υόρκης, εξαιτίας της μεγάλης δυσφήμισης που θα προκαλέσει στο Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης

Η αφορμή που έκανε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον δούκα του Cambridge, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση, ήταν το πρόσφατο αίτημα του πρίγκιπα Andrew, κατά το οποίο ζητούσε να τεθεί σε δίκη με ενόρκους. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε σύγχυση στο Παλάτι, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανησυχούν με το τι πρόκειται να γίνει, αν ο δούκας της Υόρκης βρεθεί μπροστά σε ενόρκους. Μην ξεχνάμε την πανωλεθρία της συνέντευξης του πρίγκιπα Andrew πριν από κάποια χρόνια, που εξηγεί με μαθηματική ακρίβεια πως μία 7ωρη κατάθεση αποτελεί μία πολύ κακή ιδέα. 

Πέρα, όμως, από το τι πρόκειται να γίνει, πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας δηλώνει πως ο πρίγκιπας Andrew δεν συμβουλεύθηκε κανέναν πριν προβεί στο αίτημά του, γεγονός που αιφνιδίασε το Παλάτι κατά την ανακοίνωση. 

Επιπλέον, υπάρχει ανησυχία πως οι δυσάρεστες πληροφορίες για το γεγονός θα επισκιάσουν τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. "Το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους είναι να διευθετηθεί το συντομότερο. Υπάρχουν βαθιές ανησυχίες ότι θα γίνει χειρότερο για τη βασιλική οικογένεια και θα επισκιάσει τους εορτασμούς", δήλωσε η πηγή.

Παρ'όλ'αυτά, ο πρίγκιπας Andrew δεν έχει σταματήσει να αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, νιώθοντας σίγουρος για την αθωότητά του. Από την άλλη, η βασίλισσα Ελισάβετ και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστούν την υπόθεση. Όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει επιστροφή για τον Andrew, ούτε θέση στη βασιλική οικογένεια, αφού τα μέλη της δεν θα το αφήσουν να συμβεί. 

Διαβάστε Επίσης